"X Faktora" sensācija Karmena sākusi faniem pārdot krekliņus ar savu autogrāfu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

16.  septembrī pie skatītājiem nonāca šova "X Faktors" otrās atlases raidījums, kurā uz skatuves uzmirdzēja 21 gadu vecā jūrmalniece Karmena Puķjāne. Lai gan žūrijai meitenes sniegums nepatika, un tā apturēja Karmenas uzstāšanos, tas nav jauno talantu apturējis no sapņu piepildīšanas. 

Karmena jau pirmajās šova sekundēs nekautrējoties paziņoja, ka vēlas kļūt par šovbiznesa zvaigzni - viņai iepriekš bijusi skatuves pieredze Priekuļu sporta svētkos, kur, kā apgalvo jauniete, viņas priekšnesumu klausījušies miljoniem cilvēku. 

Tagad meitene sociālā tīkla "Facebook" grupā, kurā tiek veikta dažāda veida tirgošanās, ir sākusi pārdot T-kreklus ar savu parakstu un mirkļbirku #miljonipriekuļos.

Foto: ekrānuzņēmums

Kā vēsta ieraksts, meitenes pārdotie T-krekli maksā 18 eiro. Noprotams, ka meitenei pēc šova ir daudz fanu, jo viņai nepietiekot laika visiem atbildēt. 

Komentāros pie ieraksta viedokļi par meitenes jauno "biznesu" dalās - kamēr daži atbalsta Karmenas iniciatīvu un drosmi, citi izsaka dzēlīgus un sarkastiskus komentārus. 

Kā iepriekš Apollo.lv pastāstīja Karmena,  viņa pēc uzstāšanās uz X Faktora skatuves neplāno beigt muzicēt un ir apņēmības pilna iet uz savu mērķi kļūt par šovbiznesa zvaigzni.

Fotogalerija: "X Faktora" otrās atlases raidījums
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu