Kardašjanas laulība uz izjukšanas robežas: Kanje Vests pārceļas dzīvot citur

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Strauji izplatās ziņas par to, ka 37 vecajai Kimai Kardašjanai un 41 gadus vecajam Kanjem Vestam ir iestājusies laulību krīze un viņu kopdzīvei tuvojas gals. Reperis ir paziņojis, ka tuvākajā laikā plāno pārcelties uz Čikāgu, kur viņš ir pavadījis bērnību. Repera fanus ir satraucis fakts, ka viņa sieva Kima plāno palikt Losandželosā.

Pirms pāris gadiem Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fani jau bija pārliecināti, ka viņu laulība ir uz izjukšanas robežas un pāris reiz izšķirsies. Mūziķim toreiz bija nervu sabrukums, kuru plaši apsprieda vispasaules mediji. Daudzkārtējie ziņojumi par mūziķa nopietnajiem psihiskajiem veselības traucējumiem meta ēnu uz Kardašjanu dzimtas reputāciju. Tolaik tika ziņots, ka Kima visā nopietnībā plāno šķirt laulību, tomēr viss sakārtojās, un 2018. gadā pārim piedzima trešais bērniņš.

Kima Kardašjana un Kanje Vests
Kima Kardašjana un Kanje Vests Foto: REUTERS/SCANPIX

Nesen tapa zināms, ka reperis plāno dzīvot tālu prom no sievas un bērniem. "Es pārceļos uz Čikāgu un nekad neatgriezīšos," kādā no pasākumiem Kanje paziņojis.

Mākslinieks ir noskaņots pārliecinoši: viņš aizvērs savu pārstāvniecību Losandželosā un pārcelsies uz pilsētu, kur dzimis. Kā ir informēti izdevuma "The People" žurnālisti, Kardašjana neplāno doties vīram līdzi.

"Kima uzskata, ka bērniem labāk dzīvot Losandželosā. Viņa negrib pamest tuviniekus. Turklāt Kanjes sieva dievina viņu māju, uz kuru ģimene nesen pārcēlusies," pastāstījis kāds tuvu stāvošs slavenību paziņa.

No kreisās: māsas Hloja, Kortnija un Kima Kardašjanas un vinu māte Krisa Kardašjana Džennere
No kreisās: māsas Hloja, Kortnija un Kima Kardašjanas un vinu māte Krisa Kardašjana Džennere Foto: AP/Scanpix

Pēc avota vārdiem, Kardašjana atbalsta vīra lēmumu, bet viņai pašai ir pavisam citi plāni. Anonīmi zinātāji apgalvo, ka repa izpildītājam ir pretrunīgs raksturs, tāpēc neviens nebrīnītos, ja pēc mēneša viņš pārdomātu. Šī situācija ir darījusi tramīgus daudzus Kardašjanas un Vesta pielūdzējus. Fani baidās, ka pāris beigu beigās izšķirsies.

Fotogalerija: Kanje Vests un Kima Kardašjana

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu