Maligina znots ziņo, ka Nika Saveļjeva tirgo savu "Olainfarm" daļu; sievietes pārstāve to noliedz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​Pērn aizsaulē aizgājušā zāļu ražotāja "Olainfarm" īpašnieka, miljonāra Valērija Maligina vidējā meita Nika Saveļjeva aktīvi cenšas pārdot savu trešdaļu "Olainfarm" akciju, liecina izdevumā "Vakara Ziņas" pieejamā informācija. 

Izdevumam pietuvināti avoti atklāj, ka 15. septembrī Nikas vīrs Sergejs Saveļjevs kādā Jūrmalas viesnīcas restorānā ticies ar uzņēmēju, Ziemeļosetijā dzimušo miljonāru Arbi Indorbajevu un viņa dēlu, Šveices pilsoni Anzoru Indorbajevu. 

"Jā, Nika tirgo savas "Olainfarm" akcijas, ko mantoja no tēva, bet ar Arbi viņa nav tikusies. Krimināli sodāmiem cilvēkiem mēs neuzticamies," telefonsarunā ar "Vakara Ziņām" norādīja Sergejs, kurš pats gan izvairījās atbildēt, vai ar Indorbajeviem ticies pats. 

Ar Apollo.lv sazinājās Nikas Saveļjevas komunikācijas pārstāve Katrīna Ansonska, kura kategoriski noliedz izdevumā izskanējušo informāciju un apliecina, ka sieviete nepārdod savu akciju daļu. 

Indorbajeva vārds izskanējis saistībā ar "Latvijas Krājbankas" bijušā īpašnieka Vladimira Antonova tēvam Aleksandram Antonovam izteiktajiem draudiem Rīgas lidostā 2011. gadā. Pēc šī incidenta Valsts policija uzsāka kriminālprocesu.

Uzņēmējs Valērijs Maligins mūžībā devās pērnā gada decembrī 52 gadu vecumā.

Fotogalerija: Atvadīšanās no Valērija Maligina
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu