"Vēl nesen braucām pēc laulību gredzeniem - nu es tos varēšu likt zārkā." Vētra "Ali" atņem jaunieša dzīvību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linkedin

Britu salās plosās vētra "Ali" - bojā gājuši divi cilvēki. Viens no tiem ir vien 24 gadus jaunais elektriķis Roberts Metjū Kampbels, kurš gatavojās nākamgad svinēt kāzas.

Roberta līgava portālam "Independent.ie" stāsta, ka vēl tikai vakar vakarā abi esot braukuši pēc sagatavotajiem laulību gredzeniem, bet nu viņa tos varēs likt zārkā.

Jaunieti nogalināja krītošs koks – tajā laikā viņš veica darba pienākumus Ziemeļīrijas dabas parkā.

Foto: PA Wire / SCANPIX

Fotogalerija ar vētras nodarītajiem postījumiem: 

Kampbela tuvinieki atklāj, ka viņš mācījies akadēmijā Belfāstā un esot ar nepacietību gaidījis kāzas ar savu mīļoto. Puiša dzīvību izdzēsa vētras "Ali" stipro vēja brāzmu plosīts koks, kas nolūza un uzkrita tieši uz Roberta. Viņš mira notikuma vietā.

Puiša līgava, 23 gadus jaunā Robina Ņūberija, atklāj:

"Pagājušonedēļ mēs izsūtījām kāzu ielūgumus, un jau gribējām veikt pirmo iemaksu par kāzu kleitu – es biju atradusi savu sapņu kleitu un mums būtu bijušas pasakainas kāzas."

Robina skaidro, ka dienā, kad Roberts nomira, viņa esot viņam pusdienlaikā zvanījusi: "Mēs parasti sazvanījāmies pudienu pārtraukumā, bet šoreiz viņš neatbildēja uz maniem zvaniem – tas bija ļoti neparasti. Domāju, varbūt viņš kaut kur atstājis telefonu. Bet tad, kad es jau devos mājās no savas darba vietas, pie manis pienāca policists. Viņš paziņoja, ka ir noticis nelaimes gadījums, un Roberts nav izdzīvojis. Sākumā es domāju, ka tas ir joks, ka viņš vienkārši melo."

Foto: PA Wire / SCANPIX

Gan līgava, gan radinieki atzīst, ka vēl joprojām nespēj noticēt, ka Roberta vairs nav: "Mēs esam šokā! Tas liekas tik netaisnīgi."

Otrs vētras upuris ir tūriste no Šveices – Elvīra Feraija. Viņa bija devusies izbraukumā ar treileri un stiprās vēja brāzmas to nopūta no klints. Arī Elvīra mira notikuma vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu