Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Krāpju vīru jau 15 gadus, jo ciešu no seksa atkarības

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Saka, ka atkarība no seksa biežāk piemīt vīriešiem. Patiesībā tai vispār nav nekāda sakara ar dzimumu. Kāda amerikāņu izcelsmes sieviete, kura vēlējusies palikt anonīma, padalījusies savā pieredzē, kā tas ir būt precētai un ciest no seksa atkarības.

Žurnālam “Cosmopolitan” sieviete atklāti atbildējusi uz mums interesējušiem jautājumiem.

1. Kā tas ietekmē tavu dzīvi?

“Man būtu jāapstājas un jāaizliedz sev seksuālie piedzīvojumi. Esmu pieļāvusi daudz kļūdu, taču, ja es nenodarbojos ar seksu trīs reizes dienā (plus - pašapmierināšanās), kļūstu neciešama. Tādēļ es regulāri visur kavēju.”

2. Pats ļaunākais, kam tu esi piekritusi atkarības dēļ.

“Man ir bijis sekss ar trim dažādiem vīriešiem vienas dienas laikā, taču neviens no viņiem nebija īsti “manējais”. Domāju, ka tas vien jau ir gana slikti.”

3. Vai esi mēģinājusi rast risinājumu ar kādas terapijas palīdzību?

“Pagaidām nē, vienkārši cenšos atturēties. Jau otro mēnesi tikai ar savu vīru nodarbojos ar seksu. Lai gan, jāatzīst, turpinu dažādas cita veida sarakstes ar citiem vīriešiem, bet es pie tā strādāju.”

Foto: Depositphotos

4. Ko par to domā vīrs?

“Viss, ko viņš zina, mums ir bieži jānodarbojas ar seksu. Vairāk viņš neko nenojauš.”

5. Vai tu viņu mīli un baidies, ka viņš uzzinās?

“Mīlu, bet pa savam. Ja uzzinās, uzzinās. Esmu gatava uzņemt uz sevi izsaukto uguni. Es viņu krāpju jau 15 gadus un ne reizi neesmu uzķērusies. Es labi protu melot un izvēlos cilvēkus, kas nenodod. Turklāt viņi zina,, ja pārāk daudz runās, viss starp mums beigsies.”

6. Kā tev to izdodas tik daudzus gadus noslēpt?!

“Es reti nodarbojos ar seksu ar tiem, kas ir precējušies vai ir nopietnās attiecībās. Tikai tad, ja to ļot, ļoti vēlos. Slēp patiesību no diviem cilvēkiem vienlaicīgi ir grūti. Aiziet uz mājām pie vientuļa vīrieša ir lētāk, nekā norezervēt viesnīcu.”

7. Tu kaunies par to, ko dari?

“Nē, es izjūtu eiforiju. Orgasms ir labākā lieta pasaulē, un man nekad nav kauna.”

8. Kā tu izvēlies mīļākos?

“Vīrietim ir jābūt kaislīgam, vecumam nav nozīmes. Daži no viņiem ir mani draugi.”

9. Kādēļ tu apprecējies?

“Tā šķita laba ideja. Un tolaik es vēl nezināju par savu atkarību.”

10. Kas tev seksā patīk?

“Viss. Es dievinu seksuālo ilgošanos, prelūdiju, mīlu, kad mani aiztiek. Man patīk BDSM (piezīme - tas ir seksuālu prakšu kopums, kas ietver erotisku varas apmaiņu ar asām sajūtu stimulācijām un dažādām lomu spēlēm), turklāt visos iespējamos variantos. Dažreiz man patīk ātrs sekss, citreiz lēns, man patīk, ja mani ieper un patīk “sodīt” gultā arī otru.”

11. Vai esi mēģinājusi seksu trijatā?

“Jā. Gan ar diviem vīriešiem, gan ar sievieti un vīrieti. Esmu biseksuāla, bet man nepatīk dalīt džeku ar sievieti. Kaut ko tādu sen neesmu darījusi, un man nepatīk iepazīstināt divus vīriešus. Atsevišķi ar sievietēm es negribu ne ar ko nodarboties: viņas pārāk daudz domā, mēdz iemīlēties, un no tā rodas vienas vienīgas problēmas!”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu