Iveta Feldmane par popularitātes nastu: neveiksmīga bilde vai melīgs raksts - tas drausmīgi sāp (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Šova "Dejo ar zvaigzni" talantīgā dalībniece Iveta Feldmane reti pēdējā laikā parādās publiskā telpā un sniedz intervijas. Kādēl tā?

Jaunākajā žurnālā "Ieva" Iveta Feldmane atklāj, kādēļ ilgi nebija manāma publiskajā telpā. Šobrīd Iveta studē mākslas vēsturi un teoriju Latvijas Mākslas akadēmijā maģistrantūras programmā. (..)

Kas tas ir par fenomenu - slavenības vienmēr ir teikušas, cik ļoti svarīgs viņām ir privātums, bet tagad pašas sociālajos tīklos izliek savu guļamistabu un sviestmaizes publiskai apskatei?

"Tas ir uzmanības deficīts. Vientulības izpausme," Iveta uzskata. "Es uzskatu, ka cilvēkos tās ir lielas skumjas. Nepiepildīta dzīve un maldi par to, ka tava eksistence tiem cilvēkiem otrā ekrāna pusē ir nenormāli svarīga.

Protams, es jau arī bieži sēžu ar telefonu rokās, lai gan ļoti labi saprotu, ka tas ir aiz garlaicības.

Tas jau kļūst slimi. Un tā sevis eksponēšana, tā pozicionēšana - mana dzīve ir tik kolosāla, ka daudzi noteikti grib dzīvot tāpat kā es, tāpēc es iedvesmoju un dalos... - ir viena liela ilūzija."

Iveta Feldmane kopā ar Lauri Reiniku, vadot TV šovu "Dziedi ar zvaigzni"
Iveta Feldmane kopā ar Lauri Reiniku, vadot TV šovu "Dziedi ar zvaigzni" Foto: Publicitātes foto / TV3

Iveta par to, vai ir bijušas ilūzijas par šovbiznesu un spožo skatuves dzīvi

(..) Iveta: "Tas viss bija pēc šova "Dejo ar zvaigzni". Mēs taču bijām tādi varoņi! Mūs jau arī uztaisīja par tādiem. Bet vispār man ir grūti par to izteikties, jo man tas viss jau sen ir vienaldzīgs. Kaut kad agrāk es noteikti būtu spējusi savas ilūzijas definēt, bet tagad tā ir pagātne.

Bija jau visādi brīži, arī ļoti nepatīkami, kad, piemēram, redzi, ka atkal ir nopublicēta kāda neveiksmīga bilde... vai melīgs raksts. Tas drausmīgi sāp. Bija laiks, kad avīžu kioskiem gāju garām ar līkumu." (..)

"Mani valdzināja adrenalīns. (..) Tu atdod no sevis un saņem enerģiju uzreiz atpakaļ. (..)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iveta Feldmane (@iveta_feldmane_nette) on

Bet es nekad nenoliegšu to laiku, es to patiešām ar lielu baudu un aizrautību izdzīvoju. Un arī ļoti labi apzinos, ka tāda pieredze ir kaut kas absolūti ekskluzīvs. Lielākais kaifs no visa bija tieši dejošanas šovs. Tās desmit nedēļas bija tās, ka mainīja manu dzīvi," vienmēr pozitīvā un smaidīgā Iveta atzīst. (..)

Visu interviju ar Ivetu Feldmani lasi jaunākajā žurnālā "Ieva".

Fotogalerija: Atgriežas šovs «Dejo ar zvaigzni»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu