“Lauku sētai” pievienojas iepriekšējo sezonu spīdekļi - Stiflers un valdonīgā Eva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju slavenajam šovam "Lauku sēta" ir pievienojušies vēl divi dalībnieki, kurus skatītāji jau iepazina pagājušajās sezonās - Stiflers un valdonīgā Eva. 

Normunds Sakovičs jeb Lauku sētas Stiflers ir dalībnieks, kurš pagājušajā sezonā iekaroja daudzu skatītāju sirdis. Normunds ir absolūts līdzinieks filmas "Amerikāņu pīrāgs" tēlam Stifleram - amizants, dulls, brīžam naivs. Ikdienā strādā celtniecībā un runā, ka kopš pagājušā gada ir kļuvis nopietnāks, mērķtiecīgāks un pārliecinātāks par savām spējām. Šogad Normunds ir ieradies Lauku sētā, lai palīdzētu puišu komandai un dotu padomus, kā stratēģiski bruģēt puišu ceļu līdz finālam, bet vai tas tiešām palīdzēs un viņā kāds ieklausīsies? Puiši Normundu uzskata par stumdāmu un bīdāmu, tādēļ pat dažbrīd izskan dažādi draudi, ja viņš nenobalsos tā kā puišu komanda nolēmusi, bet Normunds jau nebūtu Normunds, ja nedarītu visu pa savam. Normunds čakli strādā un tā vien šķiet, ka ir viens no spēcīgākajiem dalībniekiem, bet ar to vien nepietiek, jo tiek pieļautas arī kļūdas kā rezultātā cieš visa komanda. Vai dalībnieks ar divu gadu stāžu Lauku sētā salūzīs, vai tomēr būs pa spēkam atkal saņemties un izcīnīt vietu lielajā finālā?

Eva Savicka – Turka jeb valdonīgā Eva Lauku sētā piedalās jau otro gadu. Iepriekšējā sezonā bija viena no spilgtākajiem dalībniekiem, esot meitene ar sarežģītu raksturiņu, tomēr tagad Eva sevi dēvē par lēdiju.

Eva kopā ar savu iepriekšējā gada cīņu biedru un konkurentu Normundu jeb Stifleru Lauku sētā ieradās pirmajā izbalsošanā, kad citi jau nedēļu ir cītīgi strādājuši. Visiem pārējiem dalībniekiem tas ir pamatīgs pārsteigums. Šogad Eva ir mainījusi savu stratēģiju, lai iegūtu uzvaru Lauku sētā. Aija dalās, ka viņas plāns ir sākumā visu tikai novērot no malas un pielāgoties visiem dalībniekiem, taču Evas skarbais raksturs drīz vien ņem virsroku.

Šova producenti atklāj, ka sezonas laikā būs kašķi gan ar Aiju, gan Dzintaru, gan Rasmusu, taču Eva ar visiem spēkiem cīnīsies par to, lai meitenes vienmēr balsotu vienoti, lai puiši var kravāt savus koferīšus un braukt uz mājām, un ēst mammas kotletītes.

Tomēr - kad tuvojas fināls, Eva saprot, ka vairākas meitenes visu vasaru ir slēpušās aiz viņas muguras un nu ir pienācis laiks atbrīvoties arī no meitenēm. Vai Evas stratēģijai izdosies bruģēt ceļu pretim uzvarai?

Skaties šovu “Lauku sēta” katru ceturtdienu kanālā LNT, pulksten 21.10, un seko līdzi dalībnieku spraigajai cīņai par galveno balvu, kaislību pilnajām attiecībām, ķīviņiem un prieka mirkļiem!

Fotogalerija: "Lauku sēta" jaunie dalībnieki
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu