Iemīļotākās pašmāju slavenības pārbauda savas zināšanas par dzimteni šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skatītāju iemīļotās TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvia” 3. raidījums jau šovakar! Tajā draudzīgā un sīvā cīņā sacentīsies Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandas. Pēc pēdējiem diviem raidījumiem Valtera komanda ir izvirzījusies vadībā, vai Janai beidzot izdosies to mainīt?

Raidījuma “Es mīlu Tevi, Latvija” laikā tiek atklāti dažādi interesanti fakti par Latvijas vēsturi, notikumiem un aktualitātēm, kā, piemēram, viens no tiem – šodien, 21. septembrī 2004. gadā notika zemestrīce ar stiprumu 5 balles. Skaties šovu un uzzini daudzus citus pārsteidzošus faktus par Latviju!

Komandu sastāvs katru nedēļu mainās, aicinot sabiedrībā populārus cilvēkus pārbaudīt savas zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, kā arī izdziedāt sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

Janas komandā šovakar "spridzinās" Artūrs Gruzdiņš, Kaspars Breidaks un Elita Patmalniece, savukārt Valtera komandu pārstāvēs Adriana MiglāneMārtiņš Rītiņš un Baiba Sipeniece – Gavare .

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu