Tallinā un Viļņā aug dīzeļdegvielas cena; Rīgā nemainās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uzņēmuma "Virši-A" degvielas uzpildes stacija "Baloži".
Uzņēmuma "Virši-A" degvielas uzpildes stacija "Baloži". Foto: Ieva Čīka/LETA

Tallinā un Viļņā aizvadītajā darba nedēļā turpinājās dīzeļdegvielas cenas kāpums, taču Rīgā degvielas cenas šonedēļ nav piedzīvojušas svārstības, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95. markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija attiecīgi 1,312 eiro un 1,232 eiro par litru.

Taču Viļņā 95. markas benzīna cena samazinājusies par 1,6% un piektdienā bija 1,206 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 2,5% - līdz 1,154 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena pieaugusi par 1,8% - līdz 1,389 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpusi par 1,9%, sasniedzot 1,349 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā bijusi stabila gan Rīgā, gan Tallinā, gan Viļņā - attiecīgi 0,545 eiro, 0,629 eiro un 0,589 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu