IDB par kukuļošanu rosina apsūdzēt piecas personas, arī trīs policistus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uzvaras parkā notiek biedrības "9maijs.lv" rīkots pasākums, kurā piemin Otrā pasaules kara upurus un svin 73.gadadienu kopš bijušās Padomju Savienības uzvaras pār nacistisko Vāciju.
Uzvaras parkā notiek biedrības "9maijs.lv" rīkots pasākums, kurā piemin Otrā pasaules kara upurus un svin 73.gadadienu kopš bijušās Padomju Savienības uzvaras pār nacistisko Vāciju. Foto: Toms Koklītis/LETA

Iekšējās drošības birojs (IDB) ierosinājis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret piecām kukuļošanā iesaistītajām personām, no kurām trīs ir Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes amatpersonas, aģentūru LETA informēja IDB.

Policijas amatpersona par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpuma - transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā - nenoformēšanu no transportlīdzekļa vadītāja pieprasīja kukuli vairāku simtu eiro apjomā.

Pārējās noziedzīga nodarījuma izdarīšanā iesaistītās personas tiek turētas aizdomās par kukuļdošanu un starpniecību kukuļošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu