Indraša un Kuldas pārstāvētie klubi izcīna uzvaras KHL mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejistu Mika Indraša un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi sestdien izcīnīja uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlēs.

Maskavas "Dinamo" ar Indraši trešajā uzbrucēju trijniekā mājās pārspēja Minskas "Dinamo" ar rezultātu 5:2 (1:0, 2:1, 2:1).

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Maksims Afinogenovs, divas reizes realizējot vairākumu, bet Mīka Koivisto nopelnīja trīs punktus par rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Indrašis spēlēja 14 minūtes un 16 sekundes, trīs reizes meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, nopelnīja vienu vairākumu un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem.

Maskavas "Dinamo" izcīnīja vien trešo uzvaru deviņās spēlēs, taču pameta pēdējo vietu Rietumu konferencē.

Indrašis šosezon deviņos mačos ir guvis trīs vārtus un reizi asistējis partneriem.

Tikmēr Kulda un Čerepovecas "Severstaļ" mājās ar 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) uzvarēja Maskavas apgabala "Vitjaz", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

"Severstaļ" labā vārtus guva Maksims Ribins un Kārters Eštons, bet Kulda spēlēja 22 minūtes un 56 sekundes, kas bija ilgākais laiks starp "Severstaļ" laukuma spēlētājiem. Aizsargs šajā mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Kulda šosezon desmit mačos ir guvis divus vārtus un reizi asistējis partnerim.

Vēl vienā mačā Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" savā šīs sezonas mājvietā Balašihā ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) uzvarēja Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star", izcīnot astoto uzvaru deviņos mačos. Omskas komandas labā divus vārtus guva Kirils Semjonovs.

Savukārt vēl vienā cīņā Ufas "Salavat Julajev" mājās ar 7:3 (2:1, 5:0, 0:2) uzvarēja Kazahstānas komandu Astanas "Baris". Mājiniekiem Līnuss Ūmarks izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, piedevām viņš guva savus 100.vārtus KHL čempionāta spēlēs.

Tāpat Tēmu Hartikainens guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Dmitrijs Kugriševs nopelnīja 1+3.

Savukārt Sanktpēterburgas SKA viesos ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rietumu konferences vadībā ar 15 punktiem deviņās spēlēs ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kam ar 12 punktiem seko Jaroslavļas "Lokomotiv", kas otrā ir kā savas divīzijas līdere, kamēr Sanktpēterburgas SKA rēķinā ir 14 punkti.

Savukārt piektā ar 11 punktiem astoņās spēlēs ir Rīgas "Dinamo", kas svētdien uzņems Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak". Latvijas uzbrucēju pārstāvētā komanda ar astoņiem punktiem ir septītā, esot vienu pozīciju aiz Kuldas pārstāvētās Čerepovecaas "Severstaļ", kas izcīnījusi deviņus punktus, bet Indrašis un Maskavas "Dinamo" ar septiņiem punktiem ir 11.vietā.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 18 punkti deviņos mačos, būdama vienīgā komanda, kura šosezon vēl nav zaudējusi, kamēr ar 16 punktiem seko Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu