Kristīne Pāže un "Kautkaili" uzstājas "Tu jau zini Kur"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Sestdienas vakarā mūzikas mīļotājus priecēja "Tu jau zini Kur" pirmās sezonas noslēgums ar pēdējo vasaras pasākumu - grupu "Kautkaili" un "Vēstnieks" koncertiem. 

Grupa "Kautkaili" (iepriekš zināmi kā "Du duo") aizsākusies, satiekoties skaņu tekstūru piesātinātām ģitāru partijām, liriskām melodijām un ķermeni kustinošiem ritmiem vienā savienībā. Sākotnēji dziesminieces Kristīnes Pāžes solo projekts, kuram vēlāk pievienojas multiinstrumentālists Didzis Bardo un ģitārists Kaspars Vizulis, lai kopā radītu savu vīziju par mūziku, kas nepakļaujas žanriskām formulām.

Savukārt grupa "Vēstnieks" 2017. gadā debitē ar EP "Volume I". Grupa aizsākusies kā patiesības un iekšējas mīlestības meklējums, laika gaitā šī vibrācija bagātinājusi arī dalībnieku skaitu. Elīna Silova - balss, Kārlis Auziņš - pūšamie instrumenti, Ivars Arutjunjans - sitamie instrumenti, Evija Vēbere - balss/trompete/elektronika, Rūdolfs Macats - mūzika/vārdi/balss/sintezatori.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu