Ankipāns: Nevaram būt apmierināti ar pirmo trešdaļu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Rīgas "Dinamo" svētdien notikušajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak" nevar būt apmierināta ar pirmo trešdaļu, pauda rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Ielaižot trīs vārtus jau pirmajā trešdaļā, Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 1:3 (0:3, 0:0, 1:0) piekāpās "Spartak" hokejistiem.

"Protams, nevaram būt apmierināti ar pirmo trešdaļu, taču uzskatu, ka demonstrējām atzīstamu sniegumu otrajā un trešajā periodā. Diemžēl sportā gadās, ka komanda, kura ilgāku laiku pavada pretinieku zonā, nevar gūt vārtus un beigās piedzīvo zaudējumu," pēc mača teica Ankipāns.

"Gan metieni, gan iemetieni bija mums par labu, turklāt pretinieku zonā uzturējāmies vairāk nekā "Spartaka" hokejisti. Mēs turpināsim strādāt un centīsimies nākamajā mačā izcīnīt uzvaru, lai iepriecinātu mūsu skatītājus," izteicās Ankipāns.

Rīdzinieki ar šo maču sākuši četru mājas spēļu sēriju, jo pēc tam otrdien Latvijas galvaspilsētā viesosies arī Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", ceturtdien būs spēle ar "Soči" komandu, bet sestdien - ar Astanas "Baris" no Kazahstānas.

Tikmēr "Spartak" galvenais treneris Vadims Jepančincevs uzslavēja Rīgā valdošo atmosfēru.

"Laba spēle un laba atmosfēra. Pirmais periods mūsu izpildījumā bija labs, iemetām trīs vārtus. Otrā un trešā trešdaļa jau bija smagākas, daudz aizsargājāmies. Kopumā ar komandu esmu apmierināts," teica speciālists.

Šo sezonu Latvijas klubs ir sācis atzīstami, jo deviņās spēlēs ir izcīnītas piecas uzvaras, kas ar 11 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Spartak" ar desmit punktiem sestā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu