Pareizticīgo metropolīts Aleksandrs mudina uz tautu, rasu un reliģiju saticību (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Dieva miers būtu jābauda ikvienam, neatkarīgi no tautības, rases un reliģijas, šodien ekumēniskajā dievkalpojumā Rīgas Domā, kurā piedalījās Romas pāvests Francisks, sacīja Latvijas Pareizticīgās baznīcas metropolīts Aleksandrs.

Pareizticīgo baznīcas galva dievkalpojumā, kurā piedalījās arī pāvests Francisks, novēlēja, lai starp cilvēkiem kā Latvijā, tā arī visā pasaulē valdību miers un prieks. "Lai miers ir pār visām tautām un mazākumtautībām," piebilda metropolīts.

Garīdznieks pauda, ka cilvēkus Latvijā un pasaulē būtu jāvieno arī cieņai un demokrātijai, savukārt savstarpējai mīlestībai un Dieva mīlestībai būtu jāstiprina Latvija un tās sabiedrība.

"Mēs tevi lūdzam, lai mēs, visu konfesiju kristieši, stiprinātos mīlestībā un mierā. Dod savu svētību, lai miers valdītu Latvijā un visā pasaulē. Lai nebūtu ļaunuma un kara," lūgšanā pauda pareizticīgās baznīcas vadītājs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu