:format(webp)/nginx/o/2018/09/24/11443802t1h7d5a.jpg)
Kad saulīte vairs tik silti nesilda, rudens atnācis ar vēja dvesmu un tā vien gribas ieritināties zem siltas segas, kad esi atskrējusi mājās pēc darba vai izsalusies brīvdienās, lieliski var noderēt garda un sildoša zupa. Šoreiz - ļoti vienkārši pagatavojama frikadeļu zupa.
Sastāvdaļas
300 g maltās gaļas
150 g kartupeļu
50 g burkānu
1 ola
smalkie makaroniņi
1 l buljona
rīvmaize
sāls
pipari
kopējā gaļas garšviela
/nginx/o/2018/09/24/11443806t1h5999.jpg)
Pagatavošana - 40 min.
Burkānus sagriež kubiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
Apcep sakarsētā eļļā.
Kartupeļus sagriež kubiciņos.
Pievieno burkāniem pannā un apcep.
Malto gaļu samaisa ar olu un garšvielām. Gatavo frikadeles.
Buljonā liek saceptos dārzeņus, frikadeles un smalkos makaronus. Pieliek garšvielas un nedaudz vāra, līdz viss gatavs.
Labu apetīti!
Līdzīgas receptes:
:format(webp)/nginx/o/2018/09/24/11443804t1h4ebe.jpg)