Vēsiem rudens mirkļiem - visvienkāršākā frikadeļu zupa

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Kad saulīte vairs tik silti nesilda, rudens atnācis ar vēja dvesmu un tā vien gribas ieritināties zem siltas segas, kad esi atskrējusi mājās pēc darba vai izsalusies brīvdienās, lieliski var noderēt garda un sildoša zupa. Šoreiz - ļoti vienkārši pagatavojama frikadeļu zupa.

Sastāvdaļas

300 g maltās gaļas

150 g kartupeļu

50 g burkānu

1 ola

smalkie makaroniņi

1 l buljona

rīvmaize

sāls

pipari

kopējā gaļas garšviela

Foto: Pexels

Pagatavošana - 40 min.

Burkānus sagriež kubiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.

Apcep sakarsētā eļļā.

Kartupeļus sagriež kubiciņos.

Pievieno burkāniem pannā un apcep.

Malto gaļu samaisa ar olu un garšvielām. Gatavo frikadeles.

Buljonā liek saceptos dārzeņus, frikadeles un smalkos makaronus. Pieliek garšvielas un nedaudz vāra, līdz viss gatavs.

Labu apetīti!

Līdzīgas receptes:

Frikadeļu zupa

Makaroni ar maltās gaļas mērci

Foto: Pexels
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu