Rihardam Leperam parādījusies jauna draudzene (1)

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​Latviešu aktieris un dziedātājs Rihards Lepers (33) līdz šim ir baudījis brīva vīrieša statusu, vīrietim esot dēvētam pat par vienu no iekārojamākajiem vecpuišiem Latvijā. Tagad gan tas ir mainījies – vīrietim pie sāniem parādījusies daiļa blondīne.

Savos sociālajos tīklos Lepers arvien biežāk sāk publicēt fotogrāfijas ar kādu gaišmati, kuras vārds gan netiek publiskots. Fotogrāfijās abi mīļi apskaujas, aprakstiem pie tām esot diezgan skopiem un nesniedzot ieskatu aktiera personīgajā dzīvē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday mood #mēs

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

Komentāros gan cilvēki aktīvi metas norādīt, ka pāris kopā izskatās ļoti labi, atzinīgi vērtējot Lepera jauno sirdsāķīti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

Iepriekš aktieris vairāk nekā divus gadus tikās ar deju studijas “Dzirnas” dejotāju Annu Ūdri, taču 2017. gada sākumā paziņoja, ka abi ir izšķīrušies. Pēc Ūdres vīrietis publiski nav izgājis sabiedrībā ar nevienu citu sievieti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu