Pogbā kritizē Mančestras "United" uz aizsardzību balstīto taktiku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Angļu kluba Mančestras "United" futbolists Pols Pogbā pēc neizšķirta Anglijas premjerlīgas spēlē pret Vulverhemptonas "Wanderers", kritizējis savas komandas uz aizsardzību balstīto taktiku, kas varētu saniknot tās treneri Žuzē Mourinju.

"United" sestdien savā laukumā ar "Wanderers" cīnījās neizšķirti 1:1, bet patlaban premjerlīgas kopvērtējumā ar desmit punktiem sešās spēlēs ir septītajā pozīcijā.

Šogad par pasaules čempionu ar Francijas izlasi kļuvušais Pogbā pēc sestdienas spēles sacīja, ka nav attaisnojuma necensties uzbrukt spēlēs savā laukumā.

"Spēlējam savā laukumā, un pret "Wolves" bija jānospēlē daudz labāk. Mēs esam, lai uzbruktu," pēc spēles teica Pogbā, taču izvairījās nosaukt traucēkli. "Nevaru jums teikt, jo esmu spēlētājs, taču tas neesmu es."

Tāpat Pogbā uzsvēra, ka "United" neizmanto to, ka pretinieku vienības jūtas nobijušās redzot Mančestras "United" nemitīgi uzbrūkam.

"Iespējams, ka attieksmei vajadzētu būt labākai un mums būtu jāspēlē labāk, taču atkārtoju - mēs spēlējam "Old Trafford" stadionā, mums jāuzbrūk daudz vairāk un jāizdara lielāks spiediens," francūzis vēlreiz norādīja, ka komanda šobrīd neizmanto labāko taktiku.

Jāpiebilst, ka vēl pirms sestdienas spēles Mourinju bija norādījis, ka Pogbā sniegumu ir ietekmējusi dalība Pasaules kausa izcīņā un viņš laukumā darbojas labāk, lai gan vēl jūlijā portugāļu treneris sūkstījās, ka Pogbā izlasē spēlē labāk nekā klubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu