Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Striptīzs par iPhone – uz ko Krievijas studentes gatavas, lai saņemtu materiālus labumus? (1)

Šokējoši video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Krievijas studentes iesvētību laikā nebaida pat iespēja netikt līdz pirmajai sesijai – tieši tik ļoti viņas vēlas saņemt materiālas dāvanas.

Pavisam nesen sociālos tīklus satricināja šokējošs video, kur pirmā kursa studentes kādā Krievijas pilsētā publiski izģērbās kailas un sarīkoja masveida orģiju, lai iegūtu vienu tūkstoti rubļu vērtu tetovējumu. Tagad Apollo.lv ir apkopojis video, kurā Krievijas studentes ir gatavas gandrīz uz visu, lai saņemtu dāvanas.

Biļete par kaislīgu skūpstu

Volgogradas pirmā kursa studentes 2016. gadā visiem parādīja, kā vajag skūpstīties. Sešas meitenes uzkāpa uz skatuves, pēc vakara vadītāja norādēm sadalījās pāros un sāka kaislīgu skūpstu. Balvā visas iesaistītās saņēma biļetes uz koncertu.

Striptīzs par tukšu kastīti

Krasnojarskā studentu ballītes organizatori solīja pavisam jaunu iPhone tām pirmkursniecēm, kuras visu priekšā izģērbsies pilnīgi kailas. Trīs drosminieces uzkāpa uz skatuves, taču tikai viena no viņām saņēmās izģērbties līdz galam. Par to gan solītais iPhone netika – meitenei organizatori uzdāvināja tukšu telefona kastīti. Redzot balvu, kailā meitene steidzīgi pameta deju grīdu.

Džemperis, lai piesegtos

Sanktpēterburgā bariņš izjokotāju uzaicināja meitenes uz skatuves un piedāvāja viņām izģērbties par iPhone 6 Plus modeli. Konkursa nosacījumiem piekrita vien divas meitenes, kuras izģērbās, bet kārotā iPhone vietā saņēma džemperus, lai piesegtos.

Galvenā balva - atskaitīšana no studijām

Topošie pedagogi – Orlovskas universitātes studenti – 2013. gadā sarīkoja vētrainu ballīti. Studentus ballītē izklaidēja striptīzdejotājas. Viens no studentiem uz skatuves uzveda pirmkursnieci, izģērba viņu un izģērbās pats. Pēc tam, kad video parādījās internetā, universitāte atskaitīja video galvenos varoņus no studijām.

Viedtālrunis topošajai skolotājai

2017. gadā pedagoģiskās koledžas studente tika atskaitīta no studijām par to, ka viņa izģērbās kaila. Izrādījās, ka 19 gadus vecajai meitenei par striptīzu solīja dārgu iPhone. Meitenes rīcība gan tika atalgota vien ar lētu viedtālruni, kuru viņa bija pazaudējusi jau vakara beigās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu