Dziedātāja Kukarane atklāti par IKEA gaļas bumbiņām un skapi, kuru meklēs citur

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Ažiotāža ap nesen atvērto veikalu IKEA turpinās vēl joprojām. Viedokļi dalās, un tie nav viennozīmīgi arī sabiedrībā zināmu cilvēku vidū. Atklāti viedokļi ir izskanējuši galvenokārt par mēbelēm, to kvalitāti un cenām, taču liela interese ir arī par IKEA piedāvāto ēdināšanu. Ko domā sabiedrībā atpazīstamas personas?

Tekstu autore un dziedātāja Marta Kukarane dalās savās emocijās un pārdomās, pirmo reizi apmeklējot daudz apspriesto IKEA veikalu:

«Nu tā. Beidzot arī es biju IKEA. Īsti nesaprotu tos, kurus paķēra panika un vajāja klaustrofobija,» saka Marta. «Nebija pagājušas pat divas stundas, kad ar rūpīgu apskati un kodu pierakstīšanu jau biju "done". Es tomēr nopietni gatavojos neērtībām, bet še tev!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa ziemu ir jāskatās vasaras bildes. Punkts.

A post shared by marta kukarane (@kukarane) on

Galvenais secinājums - nē, pārējie mēbeļu veikali vēl nebankrotēs, jo no piecām vajadzīgajām lietām dabūju tikai vienu.

Foto: Ieva Leiniša / LETA

Par pievedumu neviens neko nezina. Lūdziet visvarenos, tā teikt! Nu neko, meklēs to skapi, kumodi un... citu skapi citur.

Gaļas bumbiņas garšoja tiešām pēc gaļas bumbiņām. Patiešām šokā!"

Fotogalerija: Pirmie kadri no IKEA iekštelpām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu