Buzova jaunā skandālā sadusmo fanus un sāk no viņiem slēpties (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sputnik

Televīzijas raidījumu vadītāja un dziedātāja Olga Buzova ir slēgusi publisku savu sociālā konta “Instagram” apskati pēc skandāla vienā no viņas pēdējiem koncertiem, kurā zvaigzne pamatīgi sarūgtināja fanus ar savu izsmejošo attieksmi.

Koncertu ar nievājošo attieksmi Buzova sniedza 21. septembrī, un, kā vēlāk norādīja klātesošie, sieviete nav piepildījusi cerības – daudzi klausītāji bija sašutuši par zvaigznes attieksmi pret savu auditoriju.

Kā vēsta pasākuma apmeklētāji, Buzova uzstāšanos aizkavēja pat par stundu, un, beidzot parādoties uz skatuves, pat neatvainojās faniem par kavēšanos.

Turklāt ar tīšu kavēšanos un atvainošanās trūkumu vien nepietika – saskaņā ar Krievijas medijiem, Buzova koncerta laikā dziedāja zem fonogrammas un koncerta beigās atteicās iet pie bērniem, kas ieradās uz viņas koncertu, tādējādi bērnus “novedot līdz asarām” .

Pēc neskaitāmajiem negatīvajiem komentāriem Buzova spēra ļoti radikāļu soli, slēdzot iespēju viņas kontu apskatīt cilvēkiem, kas nav viņas sekotāji.

Fotogalerija: Buzova uzstājas East Beach Fest 2018
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu