Daiļā Džesika Alba nolēmusi iet Švarcenegera pēdās un kļūt par gubernatori

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pēdējā laikā Džesika Alba gandrīz nemaz nefilmējas kino. Viss tādēļ, ka slavenība visu savu laiku laiku velta uzņēmējdarbībai, ražojot videi un cilvēkam draudzīgu kosmētiku. Klīst baumas, ka trīs bērnu māmiņa neplāno apstāties savā izaugsmē.

37 gadus veco Džesiku Albu aizvien retāk varam redzēt filmējamies kino. Viņa visu savu laiku velta biznesam - uzņēmumam “The Honest Company”, kura vērtība ir novērtēta miljardos dolāru, un bērniem. Taču aktrisei ir parādījušās arī citas intereses.

Kā kļuvis zināms amerikāņu žurnālistiem, Džesika ir aizrāvusies ar politiku. Daži avoti apgalvo, ka aktrise apsver iespēju balotēties gubernatora vēlēšanās.

“Neviens no Džesikas to negaidīja, taču viņa ir ļoti gudra un vienmēr nopietni izturas pret darbu. Nav brīnums, ka viņa grib realizēties politikā,” stāsta kāds Džesikai pietuvināts zinātājs, kā informē “Woman”.

Džesika Alba
Džesika Alba Foto: Reuters/Scanpix

Ir zināms, ka Džesika Alba jau sen atbalsta Kamalu Harisu, kura 2017. gada ir Kalifornijas štata senatore. Alba pati ir aizdomājusies par savu iespējamo politisko karjeru. Aktrise gan pagaidām negrib celt lieku troksni par to, taču uz to viņu esot iedvesmojis kolēģis Arnolds Švarcenegers, kurš 2011. gadā ieņēma gubernatora amatu.

Fotogalerija: Dienas skaistule Džesika Alba

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu