"airBaltic" lidmašīna piedzīvojusi sadursmi ar putniem virs Rīgas jūras līča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter.com/Gints Feders

Pirmdien, 24. septembrī, "airBaltic" lidmašīna lidojumā no Vīnes uz Rīgu īsi pirms nolaišanās piedzīvojusi sadursmi ar putniem virs Rīgas jūras līča, portālu Apollo informēja uzņēmumā. 

"Lidsabiedrība "airBaltic" apstiprina, ka 24. septembrī tās lidojums BT432 no Vīnes uz Rīgu īsi pirms nolaišanās piedzīvoja sadursmi ar putniem virs Rīgas jūras līča," norāda AS "Air Baltic Corporation" Korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede. 

Atbilstoši standarta drošības procedūrām lidmašīna turpināja nosēšanos Rīgā.

"airBaltic" galvenā prioritāte ir lidojumu drošība. "Pēc nolaišanās Rīgā tika pieņemts lēmums veikt padziļinātu lidmašīnas tehnisko inspekciju," precizē Briede.

"Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju. "airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu