"Kas tas ir?" Iedzīvotāja satraukta par atradumu grāmatnīcā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Ar portālu Apollo sazinājās kāda satraukta māmiņa - iepērkoties grāmatnīcā, pamanīts priekšmets, kas radījis apjukumu.

"Es nesaprotu, vai tiešām rākstāmpiederumiem jābūt šādi noformētiem? Jā, bērniem patīk interesantas pildspalvas - ar spalvām, spīdumiem, bet šis ir nedaudz par traku."

Kā izrādās, mulsinošais priekšmets ir lodīšu pildspalva "Šļirce ar šķidrumu" - tādu grāmatnīcā iegādāties var par pusotru eiro. Pildspalva izveidota medicīniskā priekšmeta formā un iekšā esošais šķidrums līdzinās asinīm.

"Tā līdzība un pirmās asociācijas tiešām ir nepārprotamas - es šo bildi aizsūtīju vīram un viņš pat nobijās. Pirmā doma esot bijusi, ka kaut kas noticis, un atrodos slimnīcā."

Grāmatnīcas interneta veikalā šādas pildspalvas iespējams pasūtīt arī citās krāsās - dzeltenā, zaļā un zilā.

Foto: ekrānuzņēmums

"Man neliekas pieņemami, ka šādi priekšmeti nonāk tirdzniecībā - tas vienkārši izskatās nepareizi. Varbūt vecāki bērni to var uztvert kā joku, bet pildspalvām jau nav vecuma ierobežojuma."

"Katrā ziņā, es nebūtu priecīga, ja mans pirmklasnieks visu dienu pa rokām vāļātu un rakstīt mācītos ar asiņainu šļirci."

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu