Streiku dēļ "Ryanair" piektdien atcels 150 lidojumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
FILE PHOTO: Ryanair aircraft are parked on the tarmac during a wider European strike at the airline to protest slow progress in negotiating a collective labour agreement, at Brussels South Charleroi Airport, Belgium August 10, 2018.  REUTERS/Yves Herman/File Photo
FILE PHOTO: Ryanair aircraft are parked on the tarmac during a wider European strike at the airline to protest slow progress in negotiating a collective labour agreement, at Brussels South Charleroi Airport, Belgium August 10, 2018. REUTERS/Yves Herman/File Photo Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" trešdien paziņoja, ka piektdien atcels 150 ieplānotos lidojumus saistībā ar stjuartu streiku Eiropā.

Sākotnēji aviosabiedrība gan bija prognozējusi, ka nāksies atcelt 190 reisus.

Streiki notiks Beļģijā, Itālijā, Nīderlandē, Portugālē un Spānijā.

Tikmēr Vācijas arodbiedrība "Ver.di" pavēstījusi, ka ceturtdienas vakarā paziņos, vai "Ryanair" darbinieki Vācijā pievienosies piektdien paredzētajam streikam.

"Ryanair" norāda, ka vairumu no piektdien ieplānotajiem 2400 reisiem "šie nevajadzīgie streiki neietekmēs un tie tiks nodrošināti, kā paredzēts".

Arodbiedrības Eiropā jau paziņojušas, ka piektdien iecerētais 24 stundu streiks būs lielākais "Ryanair" vēsturē.

Aviokompānijas darbinieki ar streikiem cenšas panākt atalgojuma palielināšanu un darba apstākļu uzlabošanu.

"Ryanair" pilotu un stjuartu streiku dēļ Eiropā šovasar nācās atcelt simtiem avioreisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu