Usiks: gribēju Briedi iznīcināt un izmest no ringa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Absolūtais pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) WBA, WBC, IBF, IBO un žurnāla "The Ring" versijās ukrainis Oleksandrs Usiks (15-0, 11 KO) intervijā portālam Boxing Socials atklājis, ka grūtākā cīņa Pasaules boksa supersērijas (WBSS) turnīra bijusi pret Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi.

Atgādināsim, ka 27. janvārī "Arēna Rīga" supersērijas pusfinālā Usiks Briedi uzveica pēc punktiem - divi tiesneši Usikam piešķīra uzvaru ar 115:113, kamēr viens no tiem fiksēja neizšķirtu 114:114.

"Teiktu, ka grūtākā cīņa supersērijā man bija pret Mairi Briedi. Tam bija vairāki iemesli. Pirmkārt, tas bija saistīts ar manu veselības stāvokli. Otrkārt, mūsu komandā bija problēmas. Kad kāpu ringā, man nebija nekāda cīņas plāna. Gribēju viņu vienkārši iznīcināt un izmest no ringa," cīņu atceras Usiks.

Uzvarot šo cīņu, ukrainis atņēma Briedim piederošo WBC čempiona jostu un sagādāja latvietim pirmo un pagaidām vienīgo zaudējumu profesionālajā karjerā.

Kā zināms, Usiks nākamo cīņu aizvadīs 10. novembrī Mančestrā, kad tiksies ar Toniju Beljū. Uz spēles liktas visas Usikam piederošās čempionu jostas.

Savukārt 33 gadus vecais Briedis (24-1, 18 KO) piedalīsies arī otrajā supersērijas sezonā, kur šoreiz izlikts ar pirmo numuru. Viņš ceturtdaļfinālā cīnīsies pret Vācijas pārstāvi ar armēņu saknēm Noelu Mikaelianu (23-1, 10 KO). Cīņas norises vieta un laiks vēl nav paziņots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu