Drāma "United" nometnē starp Pogbā un Mourinju turpinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: IAN KINGTON/IKIMAGES

Anglijas Premjerlīgas klubam Mančestras "United" pēdējās dienas nav bijušas vieglas. Vispirms tas nespēja 22. septembra mājas spēlē uzveikt "Wolverhampton" vienību (1:1), bet vakar piedzīvoja kaunpilnu izstāšanos no Anglijas Līgas kausa izcīņas, pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piekāpjoties "Championship" jeb pēc spēka otrās līgas klubam, ko vada leģendārais Frenks Lempards, Derbi "Country".

Neskaitot neapmierinošos sportiskos rezultātus, komandas mikroklimatu satricinājušas arī vienības galvenā trenera Žuzē Mourinju un Pola Pogbā personīgās nesaskaņas.

Lai gan abas puses iepriekš noliedza, ka būtu nonākušas konflikta situācijā, pēdējo dienu notikumu attīstība liecina par pretējo.

Vēl nedēļas nogalē pēc spēles ar "Wolverhampton" Pogbā kritiski izteicās par "United" piekopto spēles stilu. Proti, tas esot pārāk tendēts uz aizsardzību.

Lai arī sarunās ar medijiem kluba pārstāvji turpināja noliegt, ka kluba iekšienē ir strīdi, situācija eskalējās uz slikto. Pēc spēles ar "Country" Mourinju visu spēlētāju priekšā paziņoja, ka Pogbā nekad vairs netiks uzticēts komandas kapteiņa apsējs, rakstīja The Times.

Tikmēr Daily Mail šodien vēstīja, ka Mourinju par šādu soli izšķīries, jo Pogbā viņam paziņojis, ka vēlas pamest klubu.

Tāpat vienā no treniņiem Sky Sports uzņēmis video, kurā nenoliedzami redzams, ka starp treneri un vienu no Mančestras kluba līderiem ir nesaskaņas.

Pogbā par savu vēlmi pamest klubu informējis arī "United" viceprezidentu Edu Vudvardu, kurš gan sava dārgākā spēlētāja pārdošanu šobrīd neapsver. Atgādināsim, ka Pogbā no Turīnas "Juvents" pārcēlās uz Mančestru 2016. gadā par 105 miljoniem eiro lielu transfēru summu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu