Meganas Mārklas stiliste nejauši atklāj detaļas par hercogienes grūtniecību (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Par Meganas grūtniecību ziņo vairāki ārvalstu mediji. Ja ticam viņu apgalvojumiem, karalienes Elizabetes II ģimene kļūšot bagātāka uzreiz par diviem mazuļiem, jo pēc jaunākās informācijas - Megana gaidot dvīņus.

Prinča Harija sieva ir radījusi milzīgu ažiotāžu ar savu parādīšanos karaliskajā ģimenē. Daudz provokāciju ir bijis saistībā ar viņas iepriekšējo statusu sabiedrībā un topošās hercogienes ādas krāsu. Daudz aizrādījumu bijis arī no britu puses saistībā ar regulārajiem etiķetes neievērošanas pārkāpumiem, par kuriem Megana bieži mēdz aizmirst.

Tomēr jaunajai sievietei ir izdevies kļūt par vispopulārāko karaliskās ģimenes locekli. Daudzi viņas pielūdzēji, tajā skaitā arī viņas tēvs, salīdzina Meganu ar princesi Diānu.

Pēdējā laikā meitene ar ideālo figūru bieži sabiedrībā parādās ne tik apspīlētās kleitās kā līdz šim. Britu žurnālisti ne reizi vien Meganai ir «piekabinājuši» grūtniecības birku.

Hercogiene tiek pētīta kā ar lupu. Kad preses pārstāvju acīs regulāri nonāk fotogrāfijas ar prinča Harija sievas vairs ne tik plakano vēderu, aizdomas par grūtniecību atkal un ne bez pamata uzvirmo, un tā bieži tiek apspriesta soctīklos. Vērīgākie būs pamanījuši arī to, ka pēdējā laikā Megana izvēlas tumšu un platāku apģērbu, kas neizceļ smalkās figūras aprises, mēteļus, kā arī tērpus ar volāniem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coach Core. Looks like a fun event. ??

A post shared by ROYAL STYLE (@royalstylechild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ beauty

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle Stepps Out In A Royal Blue Jason Wu Dress ?

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Žurnālisti esot uzzinājuši no karaliskās ģimenes pietuvinātiem cilvēkiem, ka Harijs un Megana gaidot uzreiz divus mazuļus. Jā, iespējams, viņiem būs dvīņi. Šāda ziņa, protams, britiem bija liels pārsteigums.

Šādu niansi preses pārstāvjiem esot atklājusi Meganas personīgā stiliste, kurai ik dienas hercogienei esot jāveido frizūra, jo viņas mati aizvien vairāk cirtojas (ņemot vērā prinča sievas izcelsmi), turklāt nav mazsvarīgs fakts, ka Megana pēdējā laikā baidās matus taisnot ķīmiski. Tas, protams, varētu būt pierādījums, ka Megana ir stāvoklī, bet vai tas tiešām tā ir, to rādīs laiks.

Tāpat ārvalstu mediji ir izteikuši bažas par patieso Meganas mātes Lielbritānijā ierašanās iemeslu. Viņi uzskata, ka tas ir tāpēc, ka mamma vēloties būt blakus meitai visu grūtniecības laiku - līdz pat dzemdībām, un, kā ir izrēķinājuši atsevišķi ziņu kanāli, Saseksas hercogiene šobrīd varētu būt jau 4. grūtniecības mēnesī.

Fotogalerija: Vai Megana Mārkla ir stāvoklī?

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu