"Nākamajā brīdī jau bija zemē!" Divas pensionāres Rīgā pakļūst zem trolejbusa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 26. septembrī, Rīgā noticis kāds nepatīkams negadījums. Pašā pilsētas centrā zem sabiedriskā transporta pakļuvušas divas pensionāres, vēsta raidījums "Degpunktā". 

13. janvāra ielā ap plkst. 11.00 bija vērojamā drūzma, operatīvie dienesti un divas ātrās palīdzības brigādes, kas tur ieradušās, jo sešas braukšanas joslas centušās šķērsot divas kundzītes gados.

Diemžēl brīdī, kad līdz ceļa otrai pusei bija atlikuši vien pāris metri, pensionāres notriecis pa sabiedriskā transporta joslu braucošais trolejbuss.

"Redzēju, kā viņas nāca pāri. Nākamajā brīdī jau bija zemē. Kā tieši uzbrauca, es neredzēju. Viena bija ļoti traumēta un gulēja uz zemes. Otra pārsita aci…, pastaigāt varēja," stāsta kāda aculieciniece.

Pēc sadursmes apkārtējie centušies palīdzēt kundzēm, bet tad drīz vien viena pēc otras ieradušās ātrās palīdzības brigādes, un cietušās nonākušas mediķu rokās. Savukārt policisti aptaujājuši notikušā aculieciniekus un negadījumā iesaistītā sabiedriskā transporta līdzekļa vadītāju. Arī viņai pieredzētais ir smags pārdzīvojums.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā raidījums "Degpunktā" noskaidro, ka abas negadījumā cietušās pensionāres nogādātas tuvākajā ārstniecības iestādē. Kādai 77 gadus vecai kundzei konstatēti nopietni ievainojumi, savukārt viņas 80 gadus vecajai paziņai paveicies vairāk, un viņa slimnīcā nonākusi ar salīdzinoši vieglākām traumām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu