"Lauku sētas" trešā sērija un skandālu turpinājums: Aijas dēļ dalībnieki cieš badu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lauku sētas jaunajā sērijā saimnieks bija sagatavojis kārtīgu izaicinājumu – akmens baseina un dārza izveidi. Lielākā daļa no dalībniekiem nekad dzīvē to nebija darījuši, vien retajam esot pieredzei. Spraigi notikumi risinājās pie vakariņu galda, jo pavāres lomā bija iecelta Aija. Ēdiens dalībniekiem šķita apšaubāms un atkal nācās palikt  badā.

Darbu bija tik daudz, ka dalībniekiem nācās gulēt pa pāris stundām diennaktī - Ingars teju pat iemiga strādājot, neraugoties uz to, ka bija iecelts par brigadieri. 

Ar pavāra darbu bija neapmierināti visi "Lauku sētas" dalībnieki un sākās boikots pret Aijas pagatavoto ēdienu.

Vairāki no dalībniekiem redzējuši, kā Aija knibina sev kāju nagu melnumus un pēc tam ar tādām pašām rokām griež kartupeļus, ēdienā tika atrasti mati, taču mērce garšojusi pēc tapešu līmes. Dalībnieki atzina, ka Aija ir ļoti nevīžīga, tādēļ cerības, ka viņa varētu būt laba saimniece virtuvē, ātri pagaisa.

Pavāri mainījušies kā zeķes, taču arī Dzintara pagatavotais neatbilda dalībnieku vēlmēm, jo ticis pasniegts trīs dienu sastāvējies ēdiens. Visi bijuši nikni un badā, tāpēc saimnieki nolēma paši pagatavot pusdienas. Saimnieku gatavotās pusdienas visi slavējuši un ēduši pilnām mutēm, bet nedēļas pavāriem - kauns un negods.

Tāpat šovā turpinājās lielā kašķēšanās, bļaustīšanās un apvainojumi - visi nostājušies pret Aiju. Ingars Aiju nodēvējis par "Lauku sētas" prostitūtu. Aija neizturot, pameta guļamvietas zonu un gāja nakšņot saimnieka vecajā mašīnā. 

Fotogalerija: "Lauku sētas" trešais raidījums
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu