Ani Lorakas vīrs dod mājienu, ka abu laulība pēc viņa sānsoļa ir izjukusi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ anilorak

Krievijā un Ukrainā plaši pazīstamajai mūziķei Ani Lorakai 27. septembrī apritēja 40 gadi. Viens no pašiem pirmajiem sveicējiem bija viņas vīrs Murats Nalkakiogls, apsveikumu veltot sociālajos tīklos, kas faniem radīja aizdomas, ka viņam nav iespēja mīļoto apsveikt dzīvē.

“Meitene, kas man dāvāja vislabāko dāvanu – Soņu, manu neierobežoto mīlestību. Dīva Karolīna! Apsveicu dzimšanas dienā, mana bezgalīgā mīlestība. Vēlu tev būt veselai, laimīgai, veiksmīgai, harmonijā ar sevi un vienmēr aizsargātai no dieva puses. Tu – viena vienīgā. Būsim mēs ar tevi kopā vai nē, tu esi vienīgā!” vīrietis rakstīja savā sociālā tīkla “Instagram” kontā.

Lorakas fani ir pārliecināti, ka šādi vārdi liecina par pāra šķiršanos. Kā ziņots, vasarā pāris tika iesaistīs skandālā – paparaci uzņēma video, kurā Nalkakiogls krāpj savu sievu ar kādu ukrainieti. Līdz šim abi laulātie vēl notikušo nav komentējuši.

Lai gan pāra sociālajos tīklos joprojām ir kopīgas fotogrāfijas, mūziķe arvien biežāk sabiedrībā ir sākusi iziet bez laulību gredzena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu