Ieskaties Ņujorkas "Knicks" treniņā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @nyknicks, NBA New York Knicks

Jau vēstīts, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi uzsākuši gatavošanos jaunajai sezonai, kas startēs 17. oktobrī. Treneri un spēlētāji aktīvi komunicē ar medijiem. Savu vīziju par to, kādai būtu jābūt atmosfērai komandā atklājis arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Deivs Fizdeils. Piedāvājam arī ieskatīties komandas treniņā.

"Nevienam nav garantēta vieta starta pieciniekā. Mani priekšnieki man ir devuši rīcības brīvību tam, ko es gribu darīt. Tāpēc visas piecas vietas sākot no pirmās treniņnometnes dienas ir atvērtas sacensībai," sacīja Fizdeils.

Treneris turpināja: "Vienalga cik daudz vai maz tu pelni, ja esi nopelnījis vietu sastāvā - tu spēlēsi. Tik vienkārši."

Fizdeils arī iepriekš uzsvēra Porziņģa lomu, neskatoties uz to, ka viņš ir savainots un nevar darboties kopā ar komandu: "Kad tik talantīgs puisis stāv laukuma malā, tas motivē pārejos. Viņš ir liela daļa mūsu nākotnes."

Uz veselīgu iekšējo konkurenci norādīja arī pirmgadnieks, kuru "Knicks" šī gada draftā izvēlējās ar devīto kārtas numuru, Kevins Nokss: "Šobrīd neviens nav starta piecinieka spēlētājs. Tāpēc visi smagi strādā, lai tur tiktu. Visi "iet pakaļ" viens otram, kas padarīs šo gadu konkurences pilnu."

Fizdeilu uzteica arī viens no pagājušās sezonas komandas līderiem Tims Hārdevejs juniors: "Viņu respektē ne tikai spēlētāji, kurus viņš trenē, bet arī fani un pilsēta kopumā. Viņš iedvesmo, un tas ir vajadzīgs jebkurā organizācijā. Tas dzen uz priekšu un rada vēlmi spēlēt un pierādīt sevi."

"Knicks" spēlētāji darbībā:

Some Knicks practice footage including David Fizdale addressing his players, a few possessions of a scrimmage and Kevin Knox and Mario Hezonja shooting after practice: pic.twitter.com/IMNPRMME2f

"Knicks" pirmgadnieks Mičels Robinsons:

Pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai sezonai, "Knicks" aizvadīs 1. oktobrī, kad Vašingtonā spēkosies ar vietējo "Wizards" vienību, bet NBA regulāro čempionātu ņujorkieši uzsāks savā laukumā, kad 17. oktobrī uzņems Atlantas "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu