Karaliskā persona "no tautas", kas visu dara pati - pat aizver auto durvis

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Populārākā karaliskās ģimenes locekle Megana Mārkla ne mirkli nepaliek bez uzmanības. Kopš Megana ienākusi karaļnamā, viņas dzīve tiek pētīta burtiski zem lupas.

Saseksas hercogiene, prinča Harija sieva Megana ir viena no pasaulē apspriestākajām karaliskās ģimenes loceklēm. Pasaules medijos nepaliek nepamanīts nekas - ne Meganas regulārie etiķetes pārkāpumi, ne matu sakārtojums. Pasaule ar aizturētu elpu seko katram viņas solim.

Kopš Meganas laulībām ar princi Hariju viena no karstākajām tēmām ir - kad tad beidzot pasaulē nāks prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimtais? Nesen viņas stiliste nejauši atklāja, ka Megana ir stāvoklī, un, kā "zinātāji" stāsta, jau ceturtajā grūtniecības mēnesī - par to liecina arī viņas pēdējā laika tērpu izvēle, savukārt pēdējais sašutuma vilnis ir par to, ka Saseksas hercogiene nemaz neuzvedas kā karaliskās ģimenes locekle un visu dara pati.

Hercogienes fani soctīklos apspriež karstu notikumu, proti, Megana ir pati atļāvusies aizvērt automašīnas durvis. Neiedomājami! Cilvēki ir izbrīnīti un patīkami pārsteigti, ka Megana ir tik vienkārša un sirsnīga - "meitene no tautas", un tieši tāpēc ir izpelnījusies apkārtējo mīlestību - gluži kā savulaik princese Diāna.

Atgādināsim, ka salīdzinoši nesen Megana arī piedalījusies labdarības pavārgrāmatas tapšanā, pati gatavojot maltītes kopā ar citām dāmām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ beauty

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last summer, a group of women gathered in a communal kitchen at the Al Manaar Centre in West London, where they could prepare fresh food for their families, friends and neighbours As they cooked together and shared recipes, as a community they began to connect, heal and look forward. Word spread and more women joined in – this was the start of the Hubb Community Kitchen. The Duchess of Sussex first visited the kitchen in January, and has continued to make regular private visits. United by their passion for cooking as a way of strengthening communities, The Duchess was inspired by how the project empowers women at a grassroots level. United by their passion for food and cooking as a way of strengthening communities, The Duchess of Sussex and the women of the Hubb Community Kitchen are pleased to share 'Together: Our Community Cookbook' Profits from the sales of 'Together' will support the Hubb Community Kitchen, helping to keep it open for up to seven days a week and to widen its reach to others in the community

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Fotogalerija: Megana Mārkla apmeklē Karalisko mākslas akadēmiju Londonā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu