Ciemiņi, ciemošanās un perfektā dīvāna atrašana

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neatkarīgi no tā, vai esi sociāla persona, kas katru nedēļas nogali izdomā kādu jaunu aktivitāti, vai arī aizņemta mamma vai tētis, kas vēlas nodrošināt labāko savām atvasēm, mēs visi gribam būt pārliecināti, ka dzīvojamā istaba mājoklī būs piemērota ne tikai pašu vajadzībām, bet arī gadījumiem, kad ierodas ciemiņi. Viens no šīs telpas centrālajiem elementiem ir dīvāns. Interneta veikals 220.lv piedāvā ceļvedi, kas palīdzēs izvēlēties piemērotāko dīvānu, ņemot vērā Tavus paradumus un personību.

Tiem, kuri novērtē mieru un pieticību

Ne visiem patīk skaļas un iespaidīgas ballītes. Iespējams, Tu dzīvo viens, taču vēlies, lai nedēļas nogalēs vai citos gadījumos, kad ciemos atnāk draugi vai kolēģi, visi varat justies ērti. Vai domā par to, kurš dīvāns būtu vislabāk piemērots mierīgam vakaram kopā ar draugiem? Šajā gadījumā pirmajā vietā jābūt komfortam.

Tev varētu noderēt daudzpusīgie 220.lv stūra dīvāni, kurus nepieciešamības gadījumā iespējams pārveidot par gultu, ja kāds no draugiem pēc filmu skatīšanās nolemj pārnakšņot pie Tevis. Izvēlies no dažādām dīvānu krāsām, piemeklējot to, kura vislabāk iekļausies Tavā interjerā.

Tiem, kuri vēlas parādīt sevi no labākās puses

Ja Tu esi cilvēks, kurš vienmēr visu cenšas paveikt pēc iespējas labāk, tai skaitā, nodrošināt viesiem izcilu uzņemšanu, ir skaidrs, ka noteikti ieguldīsi daudz laika un pūļu, lai Tava māja spīdētu un laistītos, kā arī tās iekārtojums būtu pielīdzināms mākslas darbam. Pārsteidz savus draugus ar kādu kulinārijas brīnumu, izrādot savas ēdiena gatavošanas prasmes virtuvē! Pēc maltītes varat doties baudīt vakaru ar dzērieniem. Un, kur gan vēl labāk to darīt, ja ne uz ērta dīvāna!

Šajā gadījumā piemērots būtu elegants, izsmalcināts un klasisks dīvāns, kas kalpo kā telpas centrālais objekts. Iespējams, tas varētu būt darināts no ādas vai samta. Arī krāsu ziņā tas varētu būt pamanāms, piemēram, tumši sarkans, tumši zils utt.

Tiem, kuri uzskata – jo vairāk viesu, jo labāk

Vai Tu priecājies par ikvienu ciemiņu, kurš pie Tevis ierodas, neatkarīgi no tā, vai ir trešdiena, piektdiena vai pirmdiena? Ja Tavā mājā bieži parādās draugi, paziņas un kolēģi, jo zina, ka Tu esi tas cilvēks, kurš vienmēr izpalīdzēs, ja vajadzēs, Tev noteikti noderēs lielāks dīvāns, kur visi ciemiņi varētu ērti sasēsties.

Lai arī komforts vienmēr ir svarīgs, padomā, vai noskatītais dīvāns būs pietiekami izturīgs un ilgi kalpojošs? Mājokļos, kuros šī mēbele tiek regulāri izmantota, dīvāna pildījumam jābūt pietiekoši kvalitatīvam, lai pēc laika tajā neparādītos ieliekumi. Tāpat vajadzētu izvairīties no grūti tīrāmiem materiāliem kā samts vai āda. Savukārt dizainu centies izvēlēties tādu, uz kurš nomaskētu mazus pleķīšus un defektus, kas rastos laika gaitā.

Tiem, kuru mājokļos parasti viesojas daudz bērnu

Iespējams, lielai daļai Tavu radu, draugu un kolēģu ir bērni, kuri nereti viesojas Tavās mājās. Skaidrs, ka mājoklī, kurā ir vairāki, dažāda vecuma ķipari, miera nav. Taču Tev bērnu priecīgās čalas un smiekli vienmēr ir patikuši, tādēļ izvēlies pielāgot savu dzīvojamo istabu viņu ērtībām. Atceries, ka Tavam dīvānam nāksies paciest visu – sākot ar mazuļiem, kuri ar netīriem pirkstiem vēlēsies visur pieskarties, pakošļāt un apskatīt, beidzot ar dumpīgiem tīņiem, kas cīnīsies par to, kuru TV kanālu skatīties. Tas nozīmē, ka Tev nepieciešams tāds dīvāns, kas spēs izturēt daudz. Pirmkārt, tam jābūt izturīgam, otrkārt, no ilgi kalpojoša materiāla, kā arī viegli tīrāmam.

Meklē jaunu dīvānu savam mājoklim? Ielūkojies 220.lv plašajā piedāvājumā, un nepalaid garām izdevīgās atlaides!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu