Beljū: Usiks ir tikai kārtējais puisis, kurš grib tikt pie Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lee Smith/REUTERS

Britu bokseris Tonijs Beljū (30-2-1, 20 KO) sarunā ar "iFL TV" izteicies par Oleksandra Usika (15-0, 11 KO) vēlmi cīnīties ar supersmagā svara pasaules čempionu WBA, WBO, IBF, IBO versijās Entoniju Džošua (22-0, 21 KO).

Kā zināms, Beljū paredzēta cīņa ar Usiku 10. novembrī Mančestrā un spēles būs liktas ukrainim piederošās WBA, WBC, IBF, IBO un respektablā žurnāla "The Ring" čempiona jostas. Cīņa notiks pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

"Viņam nav nepieciešamie auguma parametri, lai uzveiktu Džošua. Varbūt viņam ir stils, taču viņš ir par mazu. Bet Entonijs kļūst labāks katru reizi, kad kāpj ringā. Manuprāt, viņš lēni un pamatīgi tuvojas sava pīķa sasniegšanai. No katras cīņas viņš mācās," sacīja Beljū.

"Usiks vēlējās cīņu ar mani, jo vēlas pāriet uz smagsvariem. Bet patiesībā viņš ir tikai kārtējais puisis, kurš vēlas tikt pie Džošua, uzveicot tādu resnīti kā es," ass savos izteikumos bija brits.

Džošua savā pēdējā cīņā septītajā raundā ar nokautu uzveica krievu Aleksandru Povetkinu (34-2, 24 KO) un jau paziņojis, ka nākamo cīņu vēlas aizvadīt ar WBC čempionu amerikāni Deonteju Vailderu (40-0, 39 KO).

Savukārt Usiks nesen noslēdza vienošanos ar "Matchroom Boxing" kompāniju. Tās vadošais menedžeris Edijs Hērns pārstāv gan Beljū, gan Džošua.

"Tā ir daļa no stratēģijas, kāpēc sadarbojamies ar Ediju Hērnu. Viņš strādā ar Toniju, ar Entoniju, Dilanu Vaitu un vēl dažiem smagsvariem. Tas ir labākais un īsākais, bet ne vieglākais, ceļš līdz cīņai pret Entoniju," sacīja Usiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu