Madonas novadā no ezera izcelts noslīcis cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji piektdien, 28.septembrī Madonas novadā no ezera izcēluši noslīkušu cilvēku, informē VUGD pārstāve Inta Palkavniece.

Izsaukums uz Madonas novadu tika saņemts plkst.18.15. Šī lieta tālāk nodota Valsts policijas pārziņā.

Lielā vēja dēļ VUGD piektdien saņēma vairāk nekā 30 izsaukumu lielākoties saistībā ar koku novākšanu, kas bija aizlūzuši pār ceļu, aizķēruši vadus vai dažos gadījumos automašīnas.

Lielākais ugunsgrēks bija izcēlies šonakt Smiltenes novada Brantu pagastā, kur 150 kvadrātmetru platībā dega vienstāvu saimniecības ēka. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.1.24, un ugunsgrēks likvidēts plkst.5.25.

Aizvadītajā diennaktī kopumā reģistrēti seši ugunsgrēki.

Ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Ilze Jurēvica.

Astoņi cilvēki negadījumos uz Latvijas ceļiem guvuši dažādas traumas, pieci no viņiem bija gājēji un velosipēdisti.

Kopumā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, tajā skaitā 44 notikuši Rīgā.

Rīgā pieķerti trīs iereibuši šoferi, no kurem divi bija lietojuši alkoholou, bet viens - narkotikas. Pieci dzērājšoferi aizturēti Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu