"X Faktora" pēdējā atlase ir klāt! Kādi talanti gaidāmi šonedēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Svētdien, 30. septembram vakarā TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” pēdējais atlases raidījums pēc kura sekos “Krēslu izaicinājumi”. Vakara gaitā žūriju pārsteigs gan jauni talanti - paralimpiskā bobslejiste, dziedošā policiste, latviešu “Džastins Bībers”, gan arī prožektoru gaismu iepazinušie mākslinieki – mūziķe Laima Dimanta, vokālās grupas “Framest” ex-dalībnieks Roberts Memmēns, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers un citi.

Atlases raidījumu ietvaros tika atlasīti labākie no labākajiem pretendentiem uz nākamo atlases kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuru laikā katram žūrijas pārstāvim tiek dots uzdevums izvēlēties savai komandai atbilstošākos četrus pretendentus, kurus virzīt pretī uzvarai. Pretendenti tiek izvēlēti sekojošajās kategorijās: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Fotogalerija: "X Faktora" pēdējā atlase

Romantiskais duets “Signe un Jānis” ir kopā gan dzīvē, gan uz skatuves jau 8 gadus. Viņu stāsts sākās mācoties vēl vidusskolā – Jānis mācījās par džeza pianistu, savukārt Signe apguva akadēmisko vokālu, tā abi esot sadziedājušies un dzied kopā arvien.

Skatītājus iepriecinās dziedošā policiste Alise, kas ikdienā strādā Valsts policijā par kriminālo izmeklētāju, taču brīvajā laikā piestrādā par picas piegādes kurjeru.

Īpašs pārsteigums būs Ligita, kurai ir 69 gadi, tādējādi iemantojot šova “X Faktors” vecākās dalībnieces statusu. Ligita pati apgalvo, ka viņas balss ir liriskais soprāns un ar to ļoti lepojas, tomēr žūrijas sirdis Ligita nespēj iekarot.

Uz atlases skatuves kāps arī jau pieredzējusī mūziķe Laima Dimanta, kas pazīstama ar dalību šovā “Dziedošās ģimenes”, pārstāvot Dimantu ģimeni. Laima ir veidojusi arī vairākas muzikālās sadarbības, kā viena no populārākajām – dziesma “Mainīt pasauli” kopā ar mūziķi Gustavo.

Savukārt, skaistuma pavēlnieks Māris piedalās šovā, lai iegūtu adrenalīnu. Māra nodarbošanās ir mūzika un kopīgais bizness ar draudzeni ir skaistuma kopšanas salons, kur viņš ieņem “izmēģinājuma zaķa lomu, ļaujot uz sevis izmēģināt sejas maskas, procedūras, u.tml.,” kā atklāj pats mākslinieks. 

Starp citiem dalībniekiem būs arī paralimpiskā bobslejiste Annija Krūmiņa, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers, nebijis duets – mamma un meita, kas izpildīs Laura Reinika dziesmu “Tik balti” krievu un latviešu valodā, lokālais “Džastins Bībers” Rihards Bērziņš, Anastasija, kas uz atlasi ieradusies kopā ar draudzeni Kattie no Baltkrievijas, kas jau ir iekļuvusi atlases nākamajā kārtā, grāvracis, brīvmāksliniece un citi.

Kā šiem dalībniekiem veiksies? Skaties šovu “X Faktors” 30. septembra vakarā un noskaidro!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu