"McDonald's" apņēmies vairs nelietot mākslīgās piedevas saviem burgeriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BOBBY YIP/REUTERS

Ātrās ēdināšanas uzņēmums "McDonald's" ir ceļā uz to, lai atteiktos no mākslīgajām sastāvdaļām savos burgeros. Pat "Big Mac" speciālā mērce piedzīvos pārvērtības, atklāj CNN. 

Ātrās ēdināšanas uzņēmums tādā veidā cer piesaistīt patērētājus, kas domā par savu veselību.

"McDonald's" septiņi klasiskie burgeri - hamburgers, čīzburgers, dubultais čīzburgers, "McDouble", "Quarter Pounder" ar sieru, dubultais "Quarter Pounder" ar sieru un "Big Mac" - vairs nesatur;es mākslīgos konservantus, garšas, smaržas pastiprinātājus un krāsvielas. 

Tajā pašā laikā uzņēmums sola, ka šīs izmaiņas neietekmēs burgeru garšu. 

Vienīgā lieta, kas nemainīsies, ir marinējumi, kas joprojām saturēs mākslīgos konservantus. 

Uzņēmums seko industrijas tendencēm, piedāvājot veselīgāku alternatīvu. Tādi uzņēmumi kā "Taco Bell", "Subway" un "Panera Bread" arī nesen atteikušies no mākslīgajām piedevām.

Šī gada sākumā "McDonald's" saldētu liellopa gaļu aizstāja ar svaigu. 

Foto: No ātrās ēdināšanas restorāna iepakojumiem radīti tērpi

Foto: Atklāj lielāko "McDonald's" restorānu pasaulē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu