"Politiķis arī ir profesija - puķu Žanis to nevar darīt!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pirmdienas vakarā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" cilvēki Apollo tiešraidē kopā ar Mārtiņu Dauguli pauda savas sajūtas par 6. oktobrī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. 

"Makaroniem ir vieta virtuvē, nevis uz ausīm" - skan viens no tiešraides saukļiem.

Tiešraides dalībnieki, pirmkārt, uzsver to, ka deputātiem būtu jāpārstāv visas tautas, ne konkrētas grupas intereses. Otrkārt, deputātiem būtu jābūt atklātiem savā darbībā," teic kāda jauniete. 

"Politiķis ir profesija, un tā pret to būtu arī jāattiecas. Puķu Žanis* to nevar darīt! Mums ir vajadzīgi izglītoti parlamenta pārstāvji," atzīst kāds cits jaunietis, aicinot būt atbildīgiem un izdarīt pareizo izvēli. 

Palasot partiju programmas, ļoti reti izskan uzstādījumi par zaļo dzīves veidu un vides sargāšanu, pauž laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs. Viņš uzsver, ka arī šīs lietas būtu jāceļ politiskā līmenī. 

"Jau šobrīd vides jautājumi ir aktuāli visā pasaulē," atzīmē Tālbergs. Viņam piekrīt arī kāda meitenīte, kas atzīst, ka vēlētos, lai Latvija būtu tīrāka un zaļāka. 

Savas domas izteica arī ārvalstu studente no Zviedrijas, kura pauda pārliecību, ka katram ir jāatdod sava balss. Viņa norāda, ka Zviedrijā šobrīd aktuālākie jautājumi ir migrācija un veselības aprūpe.

Tāpat ļaudis, kam bija iepsēja izteikties, uzsver izglītības, aizsardzības, veselības un citus svarīgus jautājumus, par ko būtu jādomā nākamajiem tautas kalpiem. 

Noskaties video!

Foto: Cilvēki tiešraidē vērtē deputātu kandidātus

*Puķu Ansis - multiplikācijas filmas varonis (red. piezīme)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu