Skanstes ielas rajonā policija tvarsta ilgstoši meklēšanā izsludinātu noziedznieku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no DTP_Latvia video

Nedēļas nogalē policijas darbinieki uzgāja kādu ilgstoši meklēšanā izsludinātu ļaundari, kurš apsūdzēts par sevišķi smagu noziegumu veikšanu. Uzsākot spraigu pakaļdzīšanos Skanstes rajonā, policijai izdevās noziedznieku sagūstīt, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sestdienas, 29. septembra, pievakarē Skanstes rajona iedzīvotāji veda pastaigā savus suņus un atpūtās pagalmā, kad pēkšņi pāri trotuāram un zālājam aizbrāzās apvidus auto "Jeep". Tā vadītājs bija izsludināts policijas meklēšanā par baisiem noziegumiem, un tieši tobrīd likumsargi bija uzsākuši viņa vajāšanu.

Aptuveni 25 gadus vecais vīrietis izmantoja automašīnu, kura jau bija likumsargu redzeslokā, padarot sevi par salīdzinoši vieglu mērķi.

Kāds aculiecinieks, kurš dzīvo Grostonas ielā, no sava balkona nofilmēja spraigo epizodi. Meklēšanā izsludinātais bēga, apdraudot citus ceļu satiksmes dalībniekus, gandrīz ietriecoties pretim braucošajā "Mazdā", kurā atradās kāda ģimene.

Kā atklāj Valsts policija, vīrietis esot pametis automašīnu un meties bēgt kājām, taču policisti viņu panākuši. Aizturēšanas laikā vīrietis izrādījis pretošanos, un policistiem nācies pielietot rokudzelžus. Bēdzējs tika nogādāts iecirknī, kur noskaidrots, ka vīrietis atrodas meklēšanā par vairāku noziegumu izdarīšanu.

Vīrietis, saprotot, ka citas izejas nav, metās bēgt skriešus, taču arī tas viņam neizdevās.

Pēc saslēgšanas rokudzelžos jauno vīrieti nogādāja ārstniecības iestādē, kurā aizturētais kārtējo reizi centās izkļūt brīvībā.

Vīrietis, atlaužot trešā stāva logu, centās izlēkt, taču dežūrējošā policijas darbiniece viņu pirms lēciena paspēja aizturēt. Cīniņa rezultātā vīrietis salauza sev roku.

Policija neatklāj, par ko jaunais vīrietis atradās meklēšanā, taču uzskata, ka notvertā nodarījumi agri vai vēlu nāks gaismā, ņemot vērā veikto noziegumu smaguma pakāpi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu