Uz ietves notriekta miljonāra Jūlija Krūmiņa mazmazmeita (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ Instagram

Pagājušajā nedēļā uz gājēju celiņa velobraucējs notrieca miljonāra Jūlija Krūmiņa mazmazmeitu Karolīnu. Kā izdevumam "Privātā dzīve" atzīst Krūmiņa mazdēla sieva, kritiena brīdī meiteni nosargājuši "augstāki spēki". 

Krūmiņa mazmazmeitu Karolīnu, kura šomēnes svinēs 5 gadu jubileju, uz gājēju celiņa notriecis riteņbraucējs. Meitenīte ir atvase Krūmiņa mazdēlam Edgaram un viņa sievai, bērnu attīstošo rotaļlietu uzņēmuma "Tak-Til" vadītājai Ullai Krūmiņai, pārim audzinot vēl vienu 2 gadus vecu meitu Alvīni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

Ulla Krūmiņa, uzņēmēja Viestura Koziola meita, pastāstīja, ka riteņbraucējs bija jauks puisis, kurš pats ļoti pārdzīvoja par notikušo, taču nevar noliegt faktu, ka brauca ātri un bērns tika nogāzts. Vaicāta, vai ritņeņbraucējs saņēmis sodu, sieviete atzina, ka viņai tas tajā brīdī bijis vienaldzīgi.

"Atrados ar meitu pie mediķiem un centos viņu nomierināt, lai var saprast, no kurienes tek asinis. Tā bija mācība gan man, mammai, gan puisim, riteņbraucējam. Manam bērniņam šoreiz palīdzēja kādi augstāki spēki, kuri kritiena brīdī viņu nosargāja. Tāpēc ir tikai skrambas. Meitas lūpa izskatās kā pēc kautiņa - sapampusi, zila, pārsista. Ir arī vairāki nobrāzumi, taču tas viss ir nieks. Trakākais ir emocionālais pārdzīvojums mums visiem," norādīja Krūmiņa. 

Sieviete uzskata, ka riteņbraucēji ir bīstami sabiedrībai, jo bērns, kuram var uzticēties, jo viņš zina noteikumus un nekad neiziet ne uz brauktuves, ne uz riteņbraucēju celiņa, nav pasargāts.

"Karolīnai pirms miega atvainojos, ka nenosargāju. Patecinu asaras, jo, aizverot acis, tā aina, kā mans bērns guļ ar asiņainiem matiem, seju un jaku uz asfalta, tiek izspēlēta dažādos variantos," savā sociālā tīkla "Instagram" kontā pagājušajā nedēļā rakstīja Karolīnas mamma. "Man ļoti patīk riteņi, bet, lūdzu, ja gribas ar tiem lidot kā vējam, tad piedalieties maratonos, sitiet paši sevi nost, braucot pa ceļu, bet netraumējiet bērnus! Es nezinu, kā šo problēmu aktualizēt vēl vairāk, bet vajadzētu gan."

Notikušo izdevumam komentēja arī pats uzņēmējs Krūmiņš, atklājot, ka daudzkārt ievērojis riteņbraucējus, kas pa Latvijas ceļiem pārvietojas bez atstarotājiem, jo pats, braucot uz mašīnu, uztraucas, lai tikai viņus laicīgi pamanītu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ulla krūmiņa (@ulla_krumina) on

Fotogalerija: Krūmiņa memuāru "Iļģuciema pašpuikas stāsti" atvēršana 
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu