"Katrs brauciens ir kratīšana!" Sociālo tīklu lietotāji apspriež kratīšanu "Rīgas satiksmē" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pirmdien, 1. oktobrī, SIA "Rīgas satiksme" (RS) birojā notika kratīšana un, kā vēlāk noskaidrojās, to veikusi Valsts policija kriminālprocesā par krāpšanu lielā apmērā.

Rīgas mērs Nils Ušakovs par notikušo izteicās savā "Twitter" kontā, taču dažiem šāda Ušakova reakcija nelikās pareiza. Vēl citi nopriecājās, ka ne tikai pasažieri, bet arī pati "Rīgas satiksme" tikusi "pakratīta". 

» Kratīšana "Rīgas satiksmē" veikta kriminālprocesā par krāpšanu lielā apmērā

Ušakovs sociālajā vietnē "Twitter" pēc notikušā ievietoja ierakstu, kurā kratīšanu saistīja ar priekšvēlēšanu laiku. Dažas minūtes vēlāk viņš šo ierakstu izdzēsa, bet vēl pēc mirkļa atjaunoja.

Ne katram šāda Ušakova reakcija uz kratīšanu likās pareiza, aicinot Rīgas mēru nesaistīt to ar vēlēšanām, bet labāk skaidrot notikušo.

Kāds cits "Twitter" lietotājs atcerējās par neseno "nanoūdens" lietu un atrada veidu, kā pajokot.

Tas, ka "Rīgas satiksmē" notikusi kratīšana, dažus priecēja – it īpaši tāpēc, ka, pēc viņu vārdiem, "kratīšanu" autobusos, trolejbusos un tramvajos viņi piedzīvojot diendienā.

Kratīšana "Rīgas satiksmē" ir tikai viens no skandāliem, kas pēdējos gados skāris Rīgas domi. Dažiem "Twitter" lietotājiem rodas šaubas, vai no šīs kratīšanas būs kāda jēga.

Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieks Pēteris Bauska apliecināja, ka veiktajām izmeklēšanas darbībām nav nekāds sakars ar sestdien paredzētajām Saeimas vēlēšanām. "Policijas darbības reglamentā likums un visas darbības saskaņotas ar uzraugošo prokuroru," uzsvēra Bauska.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu