Makgregors: visu cieņu līdzjutējiem, bet ejiet...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sep 20, 2018; New York, NY, USA; Conor McGregor speaks during a press conference for UFC 229 at Radio City Music Hall. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports
Sep 20, 2018; New York, NY, USA; Conor McGregor speaks during a press conference for UFC 229 at Radio City Music Hall. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports Foto: Noah K. Murray/REUTERS

UFC lielākā zvaigzne Konors Makgregors intervijā MMA Boxing atklājis, kādēļ nepiedalās pasaules preses tūrē pirms cīņas ar Habibu Nurmagomedovu.

"Preses konferences ar [Floidu] Meivezeru bija komēdijas tūre un cirks. Šobrīd esmu te tikai cīņas dēļ. Reizēm nesaprotu, ko cilvēki patiesībā vēlās - komedijas tūres vai cīņu?" - sacīja īru cīkstonis.

Kā zināms, Makgregors iepriekš atteicās no vispasaules mediju tūres, aizbildinoties, ka vēlas koncentrēties cīņai. Tiesa, viena preses konference tika aizvadīta, kurā īrs bija savā stilā - viņš uz to ieradās ar viskija pudeli un bija krietni aktīvāks, regulāri aizvainojot savu pretinieku.

"Cilvēki mēdz teikt - daudz runas, maz darbu. Nākamajā brīdī jau pavisam ko citu. To pašu viņi teica par mūsu preses konferenci ar Habibu. Tad ko viņi grib? Tāpēc ar visu cieņu pret viņiem, varu pateikt - ejiet d****! Gribu kāpt oktagonā un izdarītu visu, uz ko esmu spējīgs," sacīja Makgregors.

Nurmagomedova un Makgregora cīņa paredzēta 6. oktobrī Lasvegasā un tās likme būs krievu cīkstonim piederošā vieglā svara divīzijas čempiona josta.

Šī josta (un svara kategoriju augstāk) iepriekš piederēja Makgregoram, taču viņam tās tika atņemtas, jo viņš ilgstoši tās neaizstāvēja, tā vietā aizvadot cīņu pēc boksa noteikumiem ar leģendāro Floidu Meivezeru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu