Pugačova 69 gadu vecumā mini svārciņos “uzspridzina internetu”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ serkin_foto

Leģendārā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova nebeidz pārsteigt fanus ar savu stilu, tievo figūru un jauneklīgo izskatu. Oktobra pirmajā datumā zvaigznes vīrs, humorists Maksims Galkins sociālā tīklā “Instagram” ievietoja pavisam nebēdnīgu fotogrāfiju, kas nekavējoties “uzspridzināja internetu”.

Pēdējo gadu laikā Pugačova ir ievērojami zaudējusi svaru. Tagad viņa nēsā mini svārciņus un regulāri pārsteidz interneta lietotājus ar savām slaidajām kājām.

Fani nebeidz apbrīnot to, cik jauna 69 gadu vecumā izskatās Pugačova, savukārt Galkins līdz ar to arvien vairāk ar savu sieviņu padižojas internetā.

“Mana skaistule sataisījās uz mēģinājumu,” aprakstā pie fotogrāfijas vēstīja Galkins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моя красотка на репетицию собралась!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

“Izskatās pēc meitenes!”, “Skaistumkaraliene, tik dabīga!”, “Izskatās lieliski!”, “Tā katrai sievietei būtu jāizskatās šādā vecumā! Apskaudiet, meitenes!” - šādi un vēl daudzi citi komentāri bija novērojami pie Galkina publicētas fotogrāfijas, daudziem arī atzīmējot, ka Pugačovai ļoti piestāv iztaisnoti mati.

Fotogalerija: Alla Pugačova un Maksims Galkins LOBODA koncertā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu