Olgai Buzovai draud sešu gadu cietumsods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas medijos šobrīd viens no “karstākajiem” tematiem ir dziedātājas un TV raidījumu vadītājas Olgas Buzovas skandāls. Saskaņā ar juristes Jekaterinas Gordones teikto, zvaigznei draud pat sešu gadu cietumsods par sociālā tīkla "Instagram" lietotāju apkrāpšanu.

Skandāls aizsākās ar to, ka vairāki lietotāji piekrita kļūt par sponsoriem konkursā, kuru reklamēja Buzova. Saskaņā ar akcijas nosacījumiem lietotāji varēja veikt iemaksas, lai palielinātu sekotāju skaitu, savukārt konkursa galvenā balva bija grezna “Mercedes Benz E” klases automašīna, kuru organizētāji solīja izspēlēt un uzdāvināt kādam akcijas dalībniekam.

Konkursa upuri samaksāja Buzovai 100 tūkstošus Krievijas rubļu, cerot iegūt sekotājus un laimēt automašīnu. Tomēr, saskaņā ar maksātāju teikto, viņu “Instagram” lapām sākuši sekot “roboti” jeb neīsti profili. Tāpat arī netika izspēlēta automašīna, par ko lietotāji pauduši šaubas, ka tas vispār tiks izdarīts.

Gordone, kura pārstāv cietušo intereses, norādīja: ja tiks atklāts, ka automašīna tā arī nav tikusi izlozēta un konkurss bijis krāpšana, tad atkarībā no vainas pakāpes Buzovai var draudēt cietumsods līdz pat sešiem gadiem.

Fotogalerija: Buzova uzstājas East Beach Fest 2018
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu