Nedzenies pēc orgasma un uzzini, kā nepārvērst seksu par rutīnu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Vēlēties, lai sekss attiecībās vienmēr būtu kaisles pilns, ir normāli, tomēr ar laiku tas kļūst retāks, un arī tas ir normāli. Pats patīkamākais, kā uzskata "Cosmopolitan", visu var vērst par labu. Stāsta sievietes, kuras ilgstoši ir attiecībās.

Nepārvērt to par rutīnu

"Mēs esam precējušies septiņus gadus. Man patīk ideja, ka seksam vienmēr jābūt kaislīgam un priecīgam, taču to nevajag padarīt par pienākumu. Mēs bieži izmēģinām kaut ko jaunu, un tā ir veiksmes atslēga," stāsta Anna (30 gadi).

Fantazē

"Sarunājieties un esiet atklāti savās vēlmēs, izejiet ārpus komforta zonas un eksperimentējiet. Protams, tikai tad, ja viens otram uzticaties," - Katrīna (29 gadi). 

Lai sekss ir spontāns

"Dažreiz es uzvelku erotisku veļu un burtiski uzklūpu viņam. Mēs nekad neplānojam seksu, taču mums ļoti patīk atrasties vienam otra tuvumā.

Dzīvē ir bijis visādi, taču tagad mēs nevaram beigt viens uz otru skatīties," - Jana (34 gadi).

Runā par seksu

"No paša sākuma mēs vienojāmies, ka izrunāsim problēmas, tāpēc seksu esam apsprieduši daudz un bieži. Ar to nav problēmu: mēs pastāvīgi mēģinām ko jaunu, kaut ko izgudrojam. Bērni, protams, dažkārt plānus izjauc, bet sekss ir mūsu prioritāšu augšgalā, un mēs nekad par to neaizmirstam," - Karīna (30 gadi).

Nedzenies pēc orgasma

"Sekss - tā ir patīkama izklaide, bet jādomā ir ne tikai par galaiznākumu, bet par pašu procesu. Mums patīk būs vienam otra tuvumā, saplūst ar augumiem, skūpstīties un apskauties... Ja vēlies ilgi dzīvot kopā ar cilvēku, jāpriecājas par katru minūti, kuru kopā pavadāt," - Elēna (34 gadi).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu