Andžāns: vislabākie randiņi ir "maķītī" vai teātrī ar lašmaizīti par četriem eiro

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dailes teātra aktieris Gints Andžāns ir kopā ar sievu jau astoņus gadus, tomēr uzskata, ka ir svarīgi turpināt iet uz randiņiem. Aktieris labprāt dalās ar pieredzi un atmiņām STV "Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot..."

Aktieris Andžāns par randiņiem "McDonald's": "Ir, reizi mēnesī ir. Mēs regulāri ejam randiņos, jo zinu, ka sieva savām kolēģēm vai draudzenēm saka, ka mēs ejam randiņos. Viņas saka, ka jūs jau esat astoņus gadus kopā. Kādos tieši randiņos ejat?"

Valdis Melderis jautā, kā tieši tas notiek, vai aktieris ar sievu vienkārši kopā izejot no mājas? Vai abi tiekoties vienā vietā un laikā? 

Andžāns: "Nē, viņa nezina, kur mēs brauksim, vai otrādi - es nezinu. Mēs viens otram sagatavojam jubilejās vai citās reizēs pārsteigumus. Lai ir šī sajūta! Vai mēs aizejam uz teātri. Sanāk daudz laika teātrī pavadīt, bet gribas redzēt izrādi no otras puses. Man arī tie ir svētki! Skatos, kā kolēģi spēlē, aizeju nopērku lašmaizi par četriem eiro." (..)

Uz jautājumu par brīnišķīgāko randiņu no veča viedokļa, Gints atbild: "Sieva skatīsies, es nevaru uzreiz pateikt, bet, manuprāt... Nevaru izcelt. Fakts, ka vispār ejam uz randiņiem. Pirmais bija diezgan iespaidīgs, kas nebija sankcionēts. Es izdomāju, braukšu pie viņas (viņa dzīvo Talsos)." Aktieris aizbraucis ciemos uz 8. martu, bet sieva domājusi, ka viņu čakarē un nometusi klausuli. Neesot spējusi noticēt, aktieris smejas.

Neērti jautājumi un tiešas atbildes par sievietei svarīgo – sarunu raidījumā «Starp mums runājot» otrdienu vakaros «STV Pirmā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu