Melānija Trampa staro laimē, ierodoties Āfrikā bez vīra

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

48 gadus vecā Melānija Trampa ieradusies vizītē Ganā bez vīra, 72 gadus vecā ASV prezidenta Donalda Trampa, ziņo ārvalstu mediji. Vērīgākie jau ir pamanījuši, ka, skatoties uz ASV pirmās lēdijas fotogrāfijām, viņa daudz smaidījusi, kas ir novērojams diezgan reti.

Mēlānija Trampa nopietni izuras pret saviem ASV pirmās lēdijas pienākumiem, neņemot vērā to, ka klīst baumas, ka viņa vēlētos atgriezties iepriekšējā dzīvē. Donalda Trampa sieva aktīvi apmeklē oficiālos pasākumus, pat tad, ja ir konfliktā ar vīru. 

Daudzi sociālo tīklu lietotāji ir pamanījuši ne reizi vien, ka Melānija pārsvarā publikā ir nopietna un ieturēta. Tāpat viņa neļauj savam vīram fotokameru priekšā izrādīt jūtas un pati to nedara. Savukārt, kad ASV pirmā lēdija iziet sabiedrībā bez vīra, viņa vienmēr smaida vai smejas.

Melānija Trampa
Melānija Trampa Foto: AP/Reuters/ScanPix

Šajās dienās Melānija devās savā pirmajā privātajā vizītē uz Ganu. Trampas kundze izkāpa no lidmašīnas Akrā svītrainā "Celine" kreklblūzē. Melānijas fani bija sajūsmā par viņas eleganto izskatu un lielisko garastāvokli. "Viņa izskatās mierīgāka, kad Donalda nav blakus," fani raksta. "Beidzot parādījusi dzīvas emocijas!" Kā arī: "Melānija vienmēr ir laimīga, esot kopā ar bērniem un burtiski staro bez vīra!"

Fotogalerija: Melānija Trampa ierodas vizītē Āfrikā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu