Vizītes laikā Austrālijā princis Harijs piedzīvo nepatīkamu starpgadījumu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Princis Harijs ar sievu Meganu Mārklu vizītē Austrālijā piedzīvojuši negaidītu starpgadījumu, liekot princim manāmi nobālēt.

Kādā no pieņemšanām karalienes Elizabetes II mazdēls uzskrējis virsū savai bijušajai mīļotajai Džennai Koulmanei.

Princis šādas negaidītas tikšanās dēl strauji nobālējis. Kā žurnālistiem pastāstījuši liecinieki, Harijs centies izvairīties no šīs neveiklās situācijas un ignorējis meitenei, ziņo ārvalstu mediji.

Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: MEGA/Scanpix

Savukārt Dženna nemaz par tikšanos nesatraucās. Bija acīmredzams, ka meitene to vien gaidījusi, ieraugot savu bijušo mīlnieku un izplūstot smaidā.

Kā informē "Vanity Fair", Harijs ar pārsteidzošu ātrumu esot aiznesies garām Džennai pie galdiņa, kur viņu gaidīja sieva Megana. Kad Saseksas hercogiene painteresējusies, kas noticis, vīrs esot attraucis, ka viss esot kārtībā.

Kādreiz Harijs esot pārliecinājis Meganu, ka spēj saglabāt draudzīgas attiecības ar bijušajām draudzenēm. Divas draudzenes viņš pat esot uzaicinājis uz savām kāzām, savukārt Koulmani, ar kuru Harijam bija romāns 2015. gadā, sen neviens nav redzējis līdzās princim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu