"United" var tikt piemērots sods par novēlotu ierašanos uz Čempionu līgas spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JON SUPER/TT NYHETSBYRÅN

Titulētajam Anglijas futbola klubam Mančestras "United" var tikt piemērots sods par novēlotu ierašanos uz UEFA Čempionu līgas spēli.

Jau ziņots, ka Mančestras vienība otrdien H apakšgrupas mačā savā laukumā nospēlēja 0:0 ar "Valencia" no Spānijas, kas vēl vairāk radījis spekulācijas par angļu kluba galvenā trenera Žuzē Mourinju atlaišanu.

Uz šo maču Mančestras komanda gan ieradās ar nokavēšanos, kas lika spēli sākt nedaudz vēlāk. "Old Trafford" stadionā vienības autobuss ieradās vien 45 minūtes pirms spēles, kamēr turnīra nolikums paredz, ka abām komandām mača norises vietā jābūt vismaz 75 minūtes pirms cīņas.

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) uzsvērusi, ka šāda rīcība ir pret disciplinārajiem noteikumiem, tāpēc tā tiks vērtēta, un komandai var tikt piešķirts sods. Lēmums tiks pieņemts 18.oktobrī.

Mančestras komanda visu turnīru ietvaros savā laukumā nav uzvarējusi jau četras spēles pēc kārtas.

H grupā līdere pēc divām kārtām ar sešiem punktiem ir Turīnas "Juventus" no Itālijas, bet otrā ar četriem punktiem ir Mančestras "United", kam ar vienu punktu seko "Valencia". Tikmēr bez punktiem ir Šveices vienība Bernes "Young Boys".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu