Holivudas aktieris un rokmūzikas leģenda negaidīti paviesojušies Rīgas kafejnīcā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Empics / Scanpix

ASV rokmūzikas leģenda Džeks Vaits un ASV dzīvojošais aktieris, komiķis un producents Džons Railijs sagādājuši pamatīgu pārsteigumu kādas Rīgas kafejnīcas apmeklētājiem.

Kāds sociālā tīkla "Instagram" lietotājs publicēja fotoattēlu, kurā redzams, kā Rīgas kafejnīcā pozē kopā ar abām pasaulē pazīstamajām slavenībām, uzreiz izpelnoties lielu ažiotāžu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met these two legendary dudes, definition of stils.

A post shared by Ph Līmenis (@phgeste) on

Vaits 3. oktobrī koncertēja "Palladium", tādēļ viņa vizīte Latvijā varētu nebūt pārsteigums, taču īpašu pārsteigumu sagādāja viņa slavenais kompanjons. Drīz vien fotogrāfiju pārpublicēja arī Vaita fanu grupa, norādot, ka mūziķis "vizītē uz Latviju paņēmis sev līdzi Railiju". Komentāros gan diskutēja, ka aktieris ieradies Latvijā, lai filmētos otrajai kinolentes "Step Brothers" daļai, citiem atzīmējot, ka Railijs Vaita koncertā spēlē ģitāru (skatīt pievienotajā galerijā: red. piez.)

"Es arī gribētu tā vienkārši aiziet paēst un satikt tādas slavenības," komentāros jokoja kāds lietotājs. Tāpat komentētāji jūsmoja par to, ka abi vīrieši neslēpjas un dodas Rīgas ielās.

Fotogalerija: Džeks Vaits koncertzālē "Palladium"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rucik YaPipe (@ruci4ka) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu